In de jaren zestig was hij een vaste klant in een reeks tv-programma's, maar hij dankt zijn roem aan de cultreeks 'Happy Days', waarin hij de rol van Mister Cunningham vertolkte.

Mister Cunningham was de vriendelijke, maar strenge en rechtvaardige vader van Richie (rol van latere regisseur Ron Howard). Richie op zijn beurt was een dikke vriend van 'The Fonz' (Henry Winkler).

'Happy Days', dat een humoristisch en nostalgisch beeld schetste van middle class America in de jaren vijftig en zestig, hield het elf seizoenen vol. Op de VS-schermen verscheen de reeks van 1974 tot 1984. Geestelijke vader van de reeks was Garry Marshall, die het ook op het witte doek ver wist te schoppen als regisseur van de hit 'Pretty Woman'.

Daarna speelde Bosley mee in 'Murder, She Wrote' als sheriff Amos Tupper.

In de jaren zestig was hij een vaste klant in een reeks tv-programma's, maar hij dankt zijn roem aan de cultreeks 'Happy Days', waarin hij de rol van Mister Cunningham vertolkte. Mister Cunningham was de vriendelijke, maar strenge en rechtvaardige vader van Richie (rol van latere regisseur Ron Howard). Richie op zijn beurt was een dikke vriend van 'The Fonz' (Henry Winkler). 'Happy Days', dat een humoristisch en nostalgisch beeld schetste van middle class America in de jaren vijftig en zestig, hield het elf seizoenen vol. Op de VS-schermen verscheen de reeks van 1974 tot 1984. Geestelijke vader van de reeks was Garry Marshall, die het ook op het witte doek ver wist te schoppen als regisseur van de hit 'Pretty Woman'. Daarna speelde Bosley mee in 'Murder, She Wrote' als sheriff Amos Tupper.