De sportfabrikant Nike adverteert voor het eerst opnieuw met Tiger Woods sinds de golfer afscheid nam van het golfcircuit wegens zijn buitenechtelijke avontuurtjes. In het tv-spotje is ook de stem van Woods' overleden vader te horen.

"Ik wil weten wat je dacht. Ik wil je gevoelens ontdekken. Heb je er iets van geleerd?", vraagt de stem van vader Earl Woods in de dertig seconden durende zwart-wit advertentie. Het beeld toont een aangeslagen Tiger Woods die direct in de camera kijkt.

Woensdag verspreidde Nike het reclamespotje op de sportzender ESPN en het Amerikaanse Golf Channel. Het is het eerste spotje sinds het golffenomeen naar buiten kwam met zijn seksverslaving en zijn buitenechtelijke affaires.

Trouwe sponsor

Tijdens Woods' afwezigheid in het golfcircuit, bleef Nike hem als een van de weinige sponsor trouw "Wij ondersteunen Tiger en zijn familie. Op het ogenblik dat hij de competitie hervat, verwijst de spot naar zijn rustperiode, met krachtige woorden van zijn vader", klinkt het bij Nike, dat Woods jaarlijks 40 miljoen dollar zou betalen.
Na vijf maanden afwezigheid start Woods vanaf donderdag zijn tweede golfleven op de Masters in Augusta.

De sportfabrikant Nike adverteert voor het eerst opnieuw met Tiger Woods sinds de golfer afscheid nam van het golfcircuit wegens zijn buitenechtelijke avontuurtjes. In het tv-spotje is ook de stem van Woods' overleden vader te horen. "Ik wil weten wat je dacht. Ik wil je gevoelens ontdekken. Heb je er iets van geleerd?", vraagt de stem van vader Earl Woods in de dertig seconden durende zwart-wit advertentie. Het beeld toont een aangeslagen Tiger Woods die direct in de camera kijkt. Woensdag verspreidde Nike het reclamespotje op de sportzender ESPN en het Amerikaanse Golf Channel. Het is het eerste spotje sinds het golffenomeen naar buiten kwam met zijn seksverslaving en zijn buitenechtelijke affaires. Trouwe sponsor Tijdens Woods' afwezigheid in het golfcircuit, bleef Nike hem als een van de weinige sponsor trouw "Wij ondersteunen Tiger en zijn familie. Op het ogenblik dat hij de competitie hervat, verwijst de spot naar zijn rustperiode, met krachtige woorden van zijn vader", klinkt het bij Nike, dat Woods jaarlijks 40 miljoen dollar zou betalen. Na vijf maanden afwezigheid start Woods vanaf donderdag zijn tweede golfleven op de Masters in Augusta.