Het rode jasje met zwarte strepen dat Michael Jackson droeg tijdens de videoclip van zijn beroemde nummer 'Thriller' is voor maar liefst 1,8 miljoen dollar onder de hamer gegaan. Het jasje werd, samen met memorabilia van onder anderen ook The Beatles, Madonna en Elvis Presley, geveild door Julien's Auctions in Beverly Hills (Californië).

Michael Jackson had het jasje geschonken aan zijn kostuumontwerpsers Dennis Tompkins en Michael Bush. De 1,8 miljoen dollar die het opleverde, is veel meer dan de verwachte 200.000 tot 400.000 dollar.

Julien's Auctions twitterde het nieuws zondag: 'Wow! Alweer een record voor onze Michael Jackson!!!'

Zaterdag 25 juni was het exact twee jaar geleden dat Michael Jackson op 50-jarige leeftijd overleed, vermoedelijk aan een overdosis Propofol. (Belga/KVDA)

Het rode jasje met zwarte strepen dat Michael Jackson droeg tijdens de videoclip van zijn beroemde nummer 'Thriller' is voor maar liefst 1,8 miljoen dollar onder de hamer gegaan. Het jasje werd, samen met memorabilia van onder anderen ook The Beatles, Madonna en Elvis Presley, geveild door Julien's Auctions in Beverly Hills (Californië). Michael Jackson had het jasje geschonken aan zijn kostuumontwerpsers Dennis Tompkins en Michael Bush. De 1,8 miljoen dollar die het opleverde, is veel meer dan de verwachte 200.000 tot 400.000 dollar. Julien's Auctions twitterde het nieuws zondag: 'Wow! Alweer een record voor onze Michael Jackson!!!' Zaterdag 25 juni was het exact twee jaar geleden dat Michael Jackson op 50-jarige leeftijd overleed, vermoedelijk aan een overdosis Propofol. (Belga/KVDA)