Dat melden Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad.

Door de schorsing mag Bellings twee jaar lang geen enkele sport in competitieverband beoefenen. "We zijn stomverbaasd over deze uitspraak", reageert de vrouw van de sterrenchef, Brigitte Bellings. Bellings kan nog wel in beroep gaan.

Toen het nieuws bekendraakte, gaf Bellings onmiddellijk het gebruik van testosteron toe. Maar hij zou dat al jaren doen, en onder dokterstoezicht, als middel tegen verouderen. Dus niet om harder te kunnen fietsen.

Bellings testte positief na de wedstrijd Luc Bellings & Friends op 3 augustus. Naast een tachtigtal andere fanatieke wielertoeristen namen ook ex-kampioenen als Johan Museeuw deel.

(Belga/RR)

Dat melden Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad.Door de schorsing mag Bellings twee jaar lang geen enkele sport in competitieverband beoefenen. "We zijn stomverbaasd over deze uitspraak", reageert de vrouw van de sterrenchef, Brigitte Bellings. Bellings kan nog wel in beroep gaan. Toen het nieuws bekendraakte, gaf Bellings onmiddellijk het gebruik van testosteron toe. Maar hij zou dat al jaren doen, en onder dokterstoezicht, als middel tegen verouderen. Dus niet om harder te kunnen fietsen. Bellings testte positief na de wedstrijd Luc Bellings & Friends op 3 augustus. Naast een tachtigtal andere fanatieke wielertoeristen namen ook ex-kampioenen als Johan Museeuw deel.(Belga/RR)