Kate Middleton mag dan wel getrouwd zijn met de toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk, ze zal zich de komende 2 jaar enkel aan de huishoudelijke taken wijden. Dat meldt het Britse koningshuis.

Prins William en prinses Catherine keerden na hun minihuwelijksreis op een geheime locatie in het Verenigd Koninkrijk terug naar hun huurhuis op Anglesey in het noorden van Wales waar William werkt als RAF-piloot.

De hertog en hertogin van Cambridge hebben geen huispersoneel, dus zal Kate die taken op zich nemen alsook haar man bijstaan tijdens officiële gelegenheden, zo liet het paleis weten.

Prinses Catherine heeft slechts enkele publieke optredens in haar agenda staan alvorens het koppel later op de maand vertrekt op een langere huwelijksreis. (TE)

Kate Middleton mag dan wel getrouwd zijn met de toekomstige koning van het Verenigd Koninkrijk, ze zal zich de komende 2 jaar enkel aan de huishoudelijke taken wijden. Dat meldt het Britse koningshuis. Prins William en prinses Catherine keerden na hun minihuwelijksreis op een geheime locatie in het Verenigd Koninkrijk terug naar hun huurhuis op Anglesey in het noorden van Wales waar William werkt als RAF-piloot. De hertog en hertogin van Cambridge hebben geen huispersoneel, dus zal Kate die taken op zich nemen alsook haar man bijstaan tijdens officiële gelegenheden, zo liet het paleis weten. Prinses Catherine heeft slechts enkele publieke optredens in haar agenda staan alvorens het koppel later op de maand vertrekt op een langere huwelijksreis. (TE)