Prins Laurent krijgt een functie bij de Verenigde Naties, hij wordt goodwill ambassadeur bij de FAO, de Voedsel- en Landbouworganisatie die zich inzet voor de natuur en de strijd tegen hongersnood. Dat meldt het VTM-magazine Royalty.

Prins Laurent wordt een van de bekende gezichten van de organisatie en zal af en toe naar het buitenland reizen om projecten te steunen. Als de gezondheid van de prins het toelaat, reist hij op 23 juni naar Rome om er een congres over ontbossing bij te wonen.

Ook zangeres Céline Dion en voetballer Raùl zijn al jaren goodwill ambassadeur bij de FAO. De prins ontvangt geen loon voor deze functie. (AVE)

Prins Laurent krijgt een functie bij de Verenigde Naties, hij wordt goodwill ambassadeur bij de FAO, de Voedsel- en Landbouworganisatie die zich inzet voor de natuur en de strijd tegen hongersnood. Dat meldt het VTM-magazine Royalty. Prins Laurent wordt een van de bekende gezichten van de organisatie en zal af en toe naar het buitenland reizen om projecten te steunen. Als de gezondheid van de prins het toelaat, reist hij op 23 juni naar Rome om er een congres over ontbossing bij te wonen. Ook zangeres Céline Dion en voetballer Raùl zijn al jaren goodwill ambassadeur bij de FAO. De prins ontvangt geen loon voor deze functie. (AVE)