Phaedra Hoste (40) liet zich volgens Het Nieuwsblad binnen de Antwerpse Open VLD door lijsttrekker Annemie Turtelboom verleiden om voor de gemeenteraadsverkiezingen op de Antwerpse lijst te staan. "Er zijn verschillende gesprekken geweest", zegt een Open VLD'er.

Open VLD noch Hoste wil dit officieel bevestigen omdat ze het nieuws pas eind deze week willen bekendmaken.

'Niets voor mij'

Het fotomodel zat begin deze eeuw al anderhalf jaar in de Brugse gemeenteraad voor CD&V. Hoste kwam bij de andere partijen onder vuur te liggen omdat ze zelden in de gemeenteraad te zien was. Ze stapte in 2002 dan ook op omdat ze het naar eigen zeggen te druk had en politiek haar ding niet was. "Politiek was niets voor mij", herhaalde ze in 2006, toen ze naar Antwerpen verhuisde. (Belga/TE)

Phaedra Hoste (40) liet zich volgens Het Nieuwsblad binnen de Antwerpse Open VLD door lijsttrekker Annemie Turtelboom verleiden om voor de gemeenteraadsverkiezingen op de Antwerpse lijst te staan. "Er zijn verschillende gesprekken geweest", zegt een Open VLD'er. Open VLD noch Hoste wil dit officieel bevestigen omdat ze het nieuws pas eind deze week willen bekendmaken. 'Niets voor mij' Het fotomodel zat begin deze eeuw al anderhalf jaar in de Brugse gemeenteraad voor CD&V. Hoste kwam bij de andere partijen onder vuur te liggen omdat ze zelden in de gemeenteraad te zien was. Ze stapte in 2002 dan ook op omdat ze het naar eigen zeggen te druk had en politiek haar ding niet was. "Politiek was niets voor mij", herhaalde ze in 2006, toen ze naar Antwerpen verhuisde. (Belga/TE)