Topchef Peter Goossens heeft bij het gerecht in Oudenaarde een klacht ingediend tegen zijn voormalige secretaresse, die grote sommen geld zou hebben gestolen uit de kassa van zijn restaurant het Hof van Cleve in Kruishoutem. Dat meldt vtm in Het Nieuws.

De klacht dateert van enkele maanden geleden, maar werpt volgens vtm een ander licht op de toestand van de chef, die depressief zou zijn en zich teruggetrokken heeft uit zijn publieke activiteiten.

Goossens zou vastgesteld hebben dat inkomsten van cadeaubonnen in de boekhouding van zijn restaurant ontbraken. Toen hij zijn secretaresse daarmee confronteerde, dreigde ze met allerlei onthullingen, zegt vtm. De vrouw is intussen ontslagen. (Belga)

Topchef Peter Goossens heeft bij het gerecht in Oudenaarde een klacht ingediend tegen zijn voormalige secretaresse, die grote sommen geld zou hebben gestolen uit de kassa van zijn restaurant het Hof van Cleve in Kruishoutem. Dat meldt vtm in Het Nieuws. De klacht dateert van enkele maanden geleden, maar werpt volgens vtm een ander licht op de toestand van de chef, die depressief zou zijn en zich teruggetrokken heeft uit zijn publieke activiteiten. Goossens zou vastgesteld hebben dat inkomsten van cadeaubonnen in de boekhouding van zijn restaurant ontbraken. Toen hij zijn secretaresse daarmee confronteerde, dreigde ze met allerlei onthullingen, zegt vtm. De vrouw is intussen ontslagen. (Belga)