Er komen heel wat celebrities en gekroonde hoofden, maar geen regeringsleiders. De generale repetitie en de plaatsaanduidingen doen vermoeden dat het al bij al een relatief bescheide plechtigheid wordt. Voor ons land gaan kroonprins Filip en prinses Mathilde.

Elton en echtgenoot
Verder zijn onder andere popster Elton John en voetballer David Beckham en zijn vrouw Victoria zijn van de partij. Elton John, die in 1997 nog "Candle in the wind" bracht op de begrafenis van Lady Diana, zal vergezeld worden door zijn echtgenoot David Furnish.

Regisseur Guy Ritchie, de ex-man van Madonna, en acteur Rowan Atkinson, alias Mr Bean, zullen eveneens de bruiloft bijwonen. Een vijftigtal leden van buitenlandse koningshuizen hebben eveneens hun aanwezigheid bevestigd. Onder hen bevinden zich prins Albert van Monaco en zijn verloofde Charlene Wittstock, de Spaanse koningin Sofia en de prins van Bahrein, Salman ben Hamad Al-Khalifa. (Belga/EE)

Er komen heel wat celebrities en gekroonde hoofden, maar geen regeringsleiders. De generale repetitie en de plaatsaanduidingen doen vermoeden dat het al bij al een relatief bescheide plechtigheid wordt. Voor ons land gaan kroonprins Filip en prinses Mathilde.Elton en echtgenoot Verder zijn onder andere popster Elton John en voetballer David Beckham en zijn vrouw Victoria zijn van de partij. Elton John, die in 1997 nog "Candle in the wind" bracht op de begrafenis van Lady Diana, zal vergezeld worden door zijn echtgenoot David Furnish. Regisseur Guy Ritchie, de ex-man van Madonna, en acteur Rowan Atkinson, alias Mr Bean, zullen eveneens de bruiloft bijwonen. Een vijftigtal leden van buitenlandse koningshuizen hebben eveneens hun aanwezigheid bevestigd. Onder hen bevinden zich prins Albert van Monaco en zijn verloofde Charlene Wittstock, de Spaanse koningin Sofia en de prins van Bahrein, Salman ben Hamad Al-Khalifa. (Belga/EE)