Dokter Conrad Murray heeft een YouTube-boodschap gepost waarin hij zegt dat "de waarheid zal overwinnen". Hij dankt de mensen voor de steun en zegt dat hij onschuldig is aan de dood van Michael Jackson.

"Ik heb alles gedaan wat ik kon. Ik heb de waarheid verteld en ik geloof dat de waarheid zal overwinnen", zegt Murray.

Het is de eerste keer sinds de onverwachte dood van Jackson dat Murray naar buiten komt met een verklaring. De dokter was aanwezig in het huis van de popster op 25 juni op het moment dat hij een fatale hartaanval kreeg. Murray is de spil van het onderzoek naar de dood van de 50-jarige Jackson. Hij zou Jackson onder meer het anesthesiemiddel propofol hebben toegediend.

De ondertussen bekende uitslag van de lijkschouwing die op Michael Jackson is uitgevoerd blijft geheim tot het politieonderzoek is afgerond.

Begrafenis

"Ik wil al mijn vrienden en patiënten die mij met e-mails, brieven en boodschappen gesteund hebben, bedanken", zegt Murray in het filmpje. "Omwille van de gebeurtenissen heb ik schrik om mijn telefoon te beantwoorden of mijn e-mail te gebruiken. Daarom heb ik deze video opgenomen om jullie te laten weten dat ik de berichten ontvangen heb. Ik heb jullie nog niet persoonlijk kunnen bedanken, wat niet van mijn gewoonte is."

Michael Jackson zou definitief begraven worden op het kerkhof van Forest Lawn in Los Angeles op 29 augustus, de dag dat de zanger 51 jaar zou zijn geworden.

Dokter Conrad Murray heeft een YouTube-boodschap gepost waarin hij zegt dat "de waarheid zal overwinnen". Hij dankt de mensen voor de steun en zegt dat hij onschuldig is aan de dood van Michael Jackson. "Ik heb alles gedaan wat ik kon. Ik heb de waarheid verteld en ik geloof dat de waarheid zal overwinnen", zegt Murray.Het is de eerste keer sinds de onverwachte dood van Jackson dat Murray naar buiten komt met een verklaring. De dokter was aanwezig in het huis van de popster op 25 juni op het moment dat hij een fatale hartaanval kreeg. Murray is de spil van het onderzoek naar de dood van de 50-jarige Jackson. Hij zou Jackson onder meer het anesthesiemiddel propofol hebben toegediend. De ondertussen bekende uitslag van de lijkschouwing die op Michael Jackson is uitgevoerd blijft geheim tot het politieonderzoek is afgerond.Begrafenis"Ik wil al mijn vrienden en patiënten die mij met e-mails, brieven en boodschappen gesteund hebben, bedanken", zegt Murray in het filmpje. "Omwille van de gebeurtenissen heb ik schrik om mijn telefoon te beantwoorden of mijn e-mail te gebruiken. Daarom heb ik deze video opgenomen om jullie te laten weten dat ik de berichten ontvangen heb. Ik heb jullie nog niet persoonlijk kunnen bedanken, wat niet van mijn gewoonte is." Michael Jackson zou definitief begraven worden op het kerkhof van Forest Lawn in Los Angeles op 29 augustus, de dag dat de zanger 51 jaar zou zijn geworden.