Het meisje dat op de "UNICEF-foto van het jaar 2008" staat, heeft de aardbeving in Haïti overleefd.

De twaalfjarige Landa en haar vijf zussen zijn teruggevonden. Als door een wonder hebben ze de aardbeving op het Caraïbisch eiland overleefd. Dat meldt de Belgische fotografe Alice Smeets.

Met een foto, die Landa in de grootste sloppenwijk van de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince toont, had Smeets ruim een jaar geleden de eerste prijs bij de fotowedstrijd van de VN-Kinderrechtenorganisatie UNICEF gewonnen.

Op de foto is de kleine Landa te zien, terwijl ze in haar wit zondagkleedje blootsvoets door een enorme plas stapt; op de achtergrond staan twee varkens.

Het meisje dat op de "UNICEF-foto van het jaar 2008" staat, heeft de aardbeving in Haïti overleefd.De twaalfjarige Landa en haar vijf zussen zijn teruggevonden. Als door een wonder hebben ze de aardbeving op het Caraïbisch eiland overleefd. Dat meldt de Belgische fotografe Alice Smeets.Met een foto, die Landa in de grootste sloppenwijk van de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince toont, had Smeets ruim een jaar geleden de eerste prijs bij de fotowedstrijd van de VN-Kinderrechtenorganisatie UNICEF gewonnen. Op de foto is de kleine Landa te zien, terwijl ze in haar wit zondagkleedje blootsvoets door een enorme plas stapt; op de achtergrond staan twee varkens.