Zo heeft de familie van Kate enkele middenstanders uit Kate's geboortedorp uitgenodigd. Onder andere de yogaleraar van de familie, de slager, de postbode en cafébaas van hun favoriete pub zijn allemaal welkom op het feest.

De Britse tabloid The Sun geeft overigens al een blik kunnen werpen op de andere 1.800 gasten die zijn uitgenodigd op het huwelijk op 29 april in Londen.

Volgens de Britse krant zullen 62 royals en staatshoofden aanwezig zijn op het huwelijk. Ondermeer de koning van Bhutan, het koninklijke paar uit Maleisië, de Aga Khan en de sultan van Bruneï zullen naast de Europese monarchen toosten op het geluk van het jonge koppel.

Victoria en David Beckham voeren de lijst van de beau monde aan. Elton John zou ook zijn uitgenodigd, net zoals Rowan -Mr. Bean- Atkinson.

Zo heeft de familie van Kate enkele middenstanders uit Kate's geboortedorp uitgenodigd. Onder andere de yogaleraar van de familie, de slager, de postbode en cafébaas van hun favoriete pub zijn allemaal welkom op het feest. De Britse tabloid The Sun geeft overigens al een blik kunnen werpen op de andere 1.800 gasten die zijn uitgenodigd op het huwelijk op 29 april in Londen. Volgens de Britse krant zullen 62 royals en staatshoofden aanwezig zijn op het huwelijk. Ondermeer de koning van Bhutan, het koninklijke paar uit Maleisië, de Aga Khan en de sultan van Bruneï zullen naast de Europese monarchen toosten op het geluk van het jonge koppel. Victoria en David Beckham voeren de lijst van de beau monde aan. Elton John zou ook zijn uitgenodigd, net zoals Rowan -Mr. Bean- Atkinson.