Jos Grobben wordt verantwoordelijk voor Knack, Le Vif, Weekend Knack/Vif, Focus Knack/Vif, Knack/Vif Bodytalk, Trends en Trends-Tendances, Sport Voetbal Magazine en Sport Foot Magazine, Nest, Ik ga Bouwen/Je Vais Construire, Datanews, Grafisch nieuws en de Newsletters, o.a. Inside Beleggen, Fiscoloog en Royals.

Jos Grobben begon zijn loopbaan in 1978 bij Roularta Media Group, eerst als redacteur van Knack, dan als hoofdredacteur van de Newssites en Kanaal Z/Canal Z, en tenslotte als Uitgever van de Nederlandstalige news- en businessbladen.

Hij zal in zijn nieuwe functie bijgestaan worden door Amid Faljaoui, directeur van de Franstalige news- en businessbladen, en Chantal Lepaige, uitgever lifestylebladen.

Jos Grobben wordt verantwoordelijk voor Knack, Le Vif, Weekend Knack/Vif, Focus Knack/Vif, Knack/Vif Bodytalk, Trends en Trends-Tendances, Sport Voetbal Magazine en Sport Foot Magazine, Nest, Ik ga Bouwen/Je Vais Construire, Datanews, Grafisch nieuws en de Newsletters, o.a. Inside Beleggen, Fiscoloog en Royals.Jos Grobben begon zijn loopbaan in 1978 bij Roularta Media Group, eerst als redacteur van Knack, dan als hoofdredacteur van de Newssites en Kanaal Z/Canal Z, en tenslotte als Uitgever van de Nederlandstalige news- en businessbladen.Hij zal in zijn nieuwe functie bijgestaan worden door Amid Faljaoui, directeur van de Franstalige news- en businessbladen, en Chantal Lepaige, uitgever lifestylebladen.