De 21-jarige Brit zag zijn persoonlijk fortuin op een jaar tijd zowat verdubbelen. De acteur is nu maar liefst 32,5 miljoen euro waard. Een duizelingwekkend bedrag dat zelfs de Britse prinsen Harry en William het nakijken geeft. Zij hebben elk 32 miljoen op hun spaarrekening staan. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail.

Het bedrijf Gilmore Jacobs, dat tien jaar geleden werd opgericht door de ouders van Radcliffe om zijn centen te beheren, maakte bekend dat de jonge filmster inmiddels 20,5 miljoen euro bezit, nog ruim 9 miljoen tegoed heeft en ook nog eens 4,2 miljoen euro op de bank heeft staan.

Radcliffe heeft ook nog eens drie stulpjes in New York, samen goed voor 11,4 miljoen euro, en een luxueus appartement in hartje Londen.

De 21-jarige Brit zag zijn persoonlijk fortuin op een jaar tijd zowat verdubbelen. De acteur is nu maar liefst 32,5 miljoen euro waard. Een duizelingwekkend bedrag dat zelfs de Britse prinsen Harry en William het nakijken geeft. Zij hebben elk 32 miljoen op hun spaarrekening staan. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail. Het bedrijf Gilmore Jacobs, dat tien jaar geleden werd opgericht door de ouders van Radcliffe om zijn centen te beheren, maakte bekend dat de jonge filmster inmiddels 20,5 miljoen euro bezit, nog ruim 9 miljoen tegoed heeft en ook nog eens 4,2 miljoen euro op de bank heeft staan. Radcliffe heeft ook nog eens drie stulpjes in New York, samen goed voor 11,4 miljoen euro, en een luxueus appartement in hartje Londen.