Een of meerdere onbekenden hebben het graf van de in 1982 overleden actrice Romy Schneider op een kerkhof in de buurt van Parijs vermoedelijk afgelopen weekend geopend. Dat is vernomen van een bron bij het onderzoek. Ze verschoven de grafsteen en openden op die manier de tombe. Volgens de eerste vaststellingen werd haar graf niet beschadigd.

Het kerkhof bevindt zich in Boissy-sans-Avoir, een vijftigtal kilometer ten westen van Parijs. De Duitse tot Française genaturaliseerde actrice Romy Schneider, alias Rose-Marie Albach-Retty, maakte in 1982 op 43-jarige leeftijd een einde aan haar leven.

Haar optreden in de trilogie "Sissi" waarin ze de rol van keizerin Elisabeth van Oostenrijk vertolkte, bezorgde haar wereldwijde bekendheid en bracht haar op 16-jarige leeftijd al aan de top van de roem.

Een of meerdere onbekenden hebben het graf van de in 1982 overleden actrice Romy Schneider op een kerkhof in de buurt van Parijs vermoedelijk afgelopen weekend geopend. Dat is vernomen van een bron bij het onderzoek. Ze verschoven de grafsteen en openden op die manier de tombe. Volgens de eerste vaststellingen werd haar graf niet beschadigd.Het kerkhof bevindt zich in Boissy-sans-Avoir, een vijftigtal kilometer ten westen van Parijs. De Duitse tot Française genaturaliseerde actrice Romy Schneider, alias Rose-Marie Albach-Retty, maakte in 1982 op 43-jarige leeftijd een einde aan haar leven. Haar optreden in de trilogie "Sissi" waarin ze de rol van keizerin Elisabeth van Oostenrijk vertolkte, bezorgde haar wereldwijde bekendheid en bracht haar op 16-jarige leeftijd al aan de top van de roem.