"Tot nog toe is er jammer genoeg niets, wat ons kan laten aannemen dat dit geloofwaardig is, net zoals elk van de vele andere berichten de afgelopen vier jaar", zei een zegsman van de familie.

De privé-detectives, die voor de familie McCann werken, zijn reeds dagen op de hoogte van de berichten uit India. De politie in de stad Leh onderzoekt de zaak. Amerikaanse toeristen zouden in Leh een meisje gezien hebben, dat erg goed gelijkt op Maddie. Ze woont er naar verluidt bij een Frans-Belgisch koppel. De Indiase politie heeft dna-stalen van het meisje genomen om na te gaan of het al dan niet om Maddie gaat.

De afgelopen jaren waren er honderden aanwijzingen van mensen, die Maddie blijkbaar gezien hadden. Geen enkele daarvan leidde tot resultaat. De familie blijft zoeken naar het meisje, dat ondertussen 8 jaar is.

Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 tijdens een vakantie met haar ouders aan de Portugese Algarve-kust. De Portugese politie sloot het onderzoek af en kwam tot de bevinding dat het meisje vermoedelijk in de hotelkamer van de ouders was gestorven. Beschuldigingen tegen het ouderpaar werden echter nooit hard gemaakt. (Belga/TE)

"Tot nog toe is er jammer genoeg niets, wat ons kan laten aannemen dat dit geloofwaardig is, net zoals elk van de vele andere berichten de afgelopen vier jaar", zei een zegsman van de familie. De privé-detectives, die voor de familie McCann werken, zijn reeds dagen op de hoogte van de berichten uit India. De politie in de stad Leh onderzoekt de zaak. Amerikaanse toeristen zouden in Leh een meisje gezien hebben, dat erg goed gelijkt op Maddie. Ze woont er naar verluidt bij een Frans-Belgisch koppel. De Indiase politie heeft dna-stalen van het meisje genomen om na te gaan of het al dan niet om Maddie gaat. De afgelopen jaren waren er honderden aanwijzingen van mensen, die Maddie blijkbaar gezien hadden. Geen enkele daarvan leidde tot resultaat. De familie blijft zoeken naar het meisje, dat ondertussen 8 jaar is. Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 tijdens een vakantie met haar ouders aan de Portugese Algarve-kust. De Portugese politie sloot het onderzoek af en kwam tot de bevinding dat het meisje vermoedelijk in de hotelkamer van de ouders was gestorven. Beschuldigingen tegen het ouderpaar werden echter nooit hard gemaakt. (Belga/TE)