Haar eerste reportage ging over een zwarte vrouw in Arkansas die al haar tijd en haar spaarcentjes opoffert aan kansarme kinderen in de stad Pine Bluff.

Correspondent

De dochter van voormalig president Bill Clinton en huidig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton werd vorige maand door de televisiezender op proef gerekruteerd als halftijds correspondent. Ze werkt enkel aan reportages die het verhaal vertellen van opmerkelijke mensen en organisaties.

Grootmoeder

Zelf verklaarde Chelsea dat haar nieuwe bezigheid een hele verandering is voor haar gezien ze er tot hiertoe zelf altijd voor koos om uit de schijnwerpers te blijven. Maar, zo zei ze, haar recent overleden grootmoeder had haar aangeraden "meer te doen met haar leven" en "er, Chelsea Clinton zijnde, voor te kiezen een publiek leven te leiden" en het is die uitdaging die ze wilde aangaan. (Belga/EE)

Haar eerste reportage ging over een zwarte vrouw in Arkansas die al haar tijd en haar spaarcentjes opoffert aan kansarme kinderen in de stad Pine Bluff. Correspondent De dochter van voormalig president Bill Clinton en huidig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton werd vorige maand door de televisiezender op proef gerekruteerd als halftijds correspondent. Ze werkt enkel aan reportages die het verhaal vertellen van opmerkelijke mensen en organisaties. Grootmoeder Zelf verklaarde Chelsea dat haar nieuwe bezigheid een hele verandering is voor haar gezien ze er tot hiertoe zelf altijd voor koos om uit de schijnwerpers te blijven. Maar, zo zei ze, haar recent overleden grootmoeder had haar aangeraden "meer te doen met haar leven" en "er, Chelsea Clinton zijnde, voor te kiezen een publiek leven te leiden" en het is die uitdaging die ze wilde aangaan. (Belga/EE)