Als gevolg van de chemotherapie, die deel uitmaakt van zijn behandeling tegen kanker, verscheen de president met zo goed als kaalgeschoren hoofd op televisie.

Het staatshoofd toonde zijn kapsel bij de inzwering van verschillende ministers en andere hoge ambtenaren. De ceremonie werd uitgezonden op tv.

Griep

Door de gezondheidsproblemen van Chavez moest de eedaflegging van Iris Varela, die als minister verantwoordelijke wordt voor de gevangenissen, worden uitgesteld. "Ze heeft griep", verklaarde de president. "En zoals bekend, mag iemand die ziek is niet te dicht bij mij in de buurt komen."

Chavez toonde zich optimistisch over zijn genezing. "We boeken nog altijd op een optimale manier vooruitgang", klonk het. Volgens hem bewijst de haaruitval bovendien dat de behandeling werkt.

Tot slot verklaarde de president dat er momenteel geen kankercellen meer in zijn lichaam zitten. Hij beweert dat de chemotherapie louter "preventief" is. (Belga/TE)

Als gevolg van de chemotherapie, die deel uitmaakt van zijn behandeling tegen kanker, verscheen de president met zo goed als kaalgeschoren hoofd op televisie. Het staatshoofd toonde zijn kapsel bij de inzwering van verschillende ministers en andere hoge ambtenaren. De ceremonie werd uitgezonden op tv. Griep Door de gezondheidsproblemen van Chavez moest de eedaflegging van Iris Varela, die als minister verantwoordelijke wordt voor de gevangenissen, worden uitgesteld. "Ze heeft griep", verklaarde de president. "En zoals bekend, mag iemand die ziek is niet te dicht bij mij in de buurt komen." Chavez toonde zich optimistisch over zijn genezing. "We boeken nog altijd op een optimale manier vooruitgang", klonk het. Volgens hem bewijst de haaruitval bovendien dat de behandeling werkt. Tot slot verklaarde de president dat er momenteel geen kankercellen meer in zijn lichaam zitten. Hij beweert dat de chemotherapie louter "preventief" is. (Belga/TE)