Dat melden verschillende media. Jacques Séguéla, die Bruni in 2007 aan Sarkozy voorstelde, verklapte het nieuws maandag. Vorige week had de vader van Sarkozy de pers al ingelicht over de zwangerschap van zijn schoondochter.

Hoewel Sarkozy en Bruni het nieuws over de zwangerschap nog altijd niet officieel bevestigd hebben, is het al weken een populair onderwerp in de media overal ter wereld. De bevalling zou gepland zijn voor oktober. De baby wordt het eerste kind van het presidentskoppel. De 43-jarige Bruni heeft al een 9-jarige zoon, Aurélien, uit haar relatie met de filosoof Raphaël Enthoven. Sarkozy, 55, heeft drie zonen uit twee eerdere huwelijken: Pierre (25), Jean (23) en Louis (13). Hij is ook al grootvader van Solal, die in januari 2010 geboren werd.

Sarkozy en Bruni leerden elkaar kennen op een etentje bij Jacques Séguéla. In februari 2008, enkele maanden nadat Sarkozy van zijn vrouw Cécilia Ciganer-Albeniz scheidde, trouwde het koppel. Nicolas Sarkozy is de eerste Franse president van de Vijfde Republiek die scheidt, trouwt en vader wordt tijdens zijn ambtstermijn als

president. (Belga)

Dat melden verschillende media. Jacques Séguéla, die Bruni in 2007 aan Sarkozy voorstelde, verklapte het nieuws maandag. Vorige week had de vader van Sarkozy de pers al ingelicht over de zwangerschap van zijn schoondochter. Hoewel Sarkozy en Bruni het nieuws over de zwangerschap nog altijd niet officieel bevestigd hebben, is het al weken een populair onderwerp in de media overal ter wereld. De bevalling zou gepland zijn voor oktober. De baby wordt het eerste kind van het presidentskoppel. De 43-jarige Bruni heeft al een 9-jarige zoon, Aurélien, uit haar relatie met de filosoof Raphaël Enthoven. Sarkozy, 55, heeft drie zonen uit twee eerdere huwelijken: Pierre (25), Jean (23) en Louis (13). Hij is ook al grootvader van Solal, die in januari 2010 geboren werd. Sarkozy en Bruni leerden elkaar kennen op een etentje bij Jacques Séguéla. In februari 2008, enkele maanden nadat Sarkozy van zijn vrouw Cécilia Ciganer-Albeniz scheidde, trouwde het koppel. Nicolas Sarkozy is de eerste Franse president van de Vijfde Republiek die scheidt, trouwt en vader wordt tijdens zijn ambtstermijn als president. (Belga)