De beurscrisis van de voorbije dagen heeft een leven gekost in Zuid-Korea. Een beursmakelaar stapte uit het leven na de recente zware koersdalingen. Die hadden grote verliezen veroorzaakt voor de klanten van de man.

Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap op basis van politiebronnen.

Het lichaam van de 48-jarige man werd aangetroffen voor het flatgebouw waarin hij woonde, in de stad Daegu.

Kort daarvoor had hij nog sms'en verstuurd naar zijn naasten, waarin hij zijn wanhoop uitte over de val van de financiële markten. In de berichtjes stond ook dat de aandelen van zijn klanten zware waardeverliezen geleden hadden en dat het hem speet.

Een bewakingsvideo registreerde hoe de man in zijn flatgebouw de lift nam naar de 18e verdieping, om vervolgens naar beneden te springen. (Belga/KVDA)

De beurscrisis van de voorbije dagen heeft een leven gekost in Zuid-Korea. Een beursmakelaar stapte uit het leven na de recente zware koersdalingen. Die hadden grote verliezen veroorzaakt voor de klanten van de man. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap op basis van politiebronnen. Het lichaam van de 48-jarige man werd aangetroffen voor het flatgebouw waarin hij woonde, in de stad Daegu. Kort daarvoor had hij nog sms'en verstuurd naar zijn naasten, waarin hij zijn wanhoop uitte over de val van de financiële markten. In de berichtjes stond ook dat de aandelen van zijn klanten zware waardeverliezen geleden hadden en dat het hem speet. Een bewakingsvideo registreerde hoe de man in zijn flatgebouw de lift nam naar de 18e verdieping, om vervolgens naar beneden te springen. (Belga/KVDA)