Zesvoudig moordenaar Andras Pandy (83) ruilt binnenkort zijn cel voor een kamer in een rusthuis. Zijn dochter Agnes Pandy (52)mocht maandag de gevangenis van Brugge verlaten. Dat bericht de Gazet van Antwerpen.

Andras Pandy zit sinds 1997 in de gevangenis. Hij werd in 2002 door het hof van assisen in Brussel tot levenslang veroordeeld. Maar gezien zijn leeftijd en zijn gezondheidstoestand, verhuist Pandy binnenkort van de gevangenis van Leuven-Centraal naar een rusthuis. Er wordt al een tijdje uitgekeken naar een geschikte locatie. Alleen, tot nu toe werd geen enkele directie bereid gevonden om Pandy op te nemen.

Klooster

Zijn dochter Agnes Pandy mocht gisteren de vrouwengevangenis van Brugge mogen verlaten. Ze zat net als haar vader al dertien jaar opgesloten voor zesvoudige moord. Ze draagt een enkelband en neemt haar intrek in een Brugs klooster omdat ze niet meer in het openbaar wil komen.

Zesvoudig moordenaar Andras Pandy (83) ruilt binnenkort zijn cel voor een kamer in een rusthuis. Zijn dochter Agnes Pandy (52)mocht maandag de gevangenis van Brugge verlaten. Dat bericht de Gazet van Antwerpen.Andras Pandy zit sinds 1997 in de gevangenis. Hij werd in 2002 door het hof van assisen in Brussel tot levenslang veroordeeld. Maar gezien zijn leeftijd en zijn gezondheidstoestand, verhuist Pandy binnenkort van de gevangenis van Leuven-Centraal naar een rusthuis. Er wordt al een tijdje uitgekeken naar een geschikte locatie. Alleen, tot nu toe werd geen enkele directie bereid gevonden om Pandy op te nemen. KloosterZijn dochter Agnes Pandy mocht gisteren de vrouwengevangenis van Brugge mogen verlaten. Ze zat net als haar vader al dertien jaar opgesloten voor zesvoudige moord. Ze draagt een enkelband en neemt haar intrek in een Brugs klooster omdat ze niet meer in het openbaar wil komen.