'In Jordanië is elke toerist te gast.' Als het om de promotie van haar land gaat, ontbreekt het Koningin Rania niet aan woorden. Dat overkomt haar sowieso zelden. Uiteraard is het niet haar geboorteland, maar het is het land waar ze van houdt en dat haar doet leven.

Enkele maanden geleden ontving ze in de hoofdstad Amman op initiatief van de Jordaanse minister van Toerisme een delegatie journalisten uit 26 verschillende landen. Want inderdaad, wie beter dan de echtgenote van de koning kan vertellen over de schatten en de troeven van het koninkrijk? Na de verdediging van vrouwen en kinderen heeft de ambitieuze koningin een nieuw strijdpunt: de promotie van haar land, een uitdaging die haar lijkt te passioneren en zelfs te amuseren. Geschiedenis, cultuur, natuur, avontuur, gezondheid, welzijn, religieus toerisme... Rania vertelde honderduit over de vele facetten die er in haar land te ontdekken zijn. 'Jordanië heeft voor elk wat wils', sprak ze met klare stem.

Google Street View

Sinds deze persconferentie heeft ze de promotie voor Jordanië nog verder opgedreven. Op de sociale media, waar ze zo actief is, post ze onophoudelijk beelden. Onlangs verscheen er een prachtige foto van de koningin zelf naar aanleiding van de introductie van Google Street View in haar land. Gekleed in een stijlvolle beigekleurige lange creatie waarvan de top bezaaid is met duizenden parels, opent ze twee glazen deuren. De prent is een knap gevonden allegorie op haar functie als woordvoerder van haar land. Dankzij deze zoekmachine kunt u tegenwoordig vanuit uw huiskamer het onvolprezen Hasjemitische Koninkrijk Jordanië bezoeken.

Nog meer koninklijk nieuws leest u op de website van Royals.

'In Jordanië is elke toerist te gast.' Als het om de promotie van haar land gaat, ontbreekt het Koningin Rania niet aan woorden. Dat overkomt haar sowieso zelden. Uiteraard is het niet haar geboorteland, maar het is het land waar ze van houdt en dat haar doet leven. Enkele maanden geleden ontving ze in de hoofdstad Amman op initiatief van de Jordaanse minister van Toerisme een delegatie journalisten uit 26 verschillende landen. Want inderdaad, wie beter dan de echtgenote van de koning kan vertellen over de schatten en de troeven van het koninkrijk? Na de verdediging van vrouwen en kinderen heeft de ambitieuze koningin een nieuw strijdpunt: de promotie van haar land, een uitdaging die haar lijkt te passioneren en zelfs te amuseren. Geschiedenis, cultuur, natuur, avontuur, gezondheid, welzijn, religieus toerisme... Rania vertelde honderduit over de vele facetten die er in haar land te ontdekken zijn. 'Jordanië heeft voor elk wat wils', sprak ze met klare stem. Sinds deze persconferentie heeft ze de promotie voor Jordanië nog verder opgedreven. Op de sociale media, waar ze zo actief is, post ze onophoudelijk beelden. Onlangs verscheen er een prachtige foto van de koningin zelf naar aanleiding van de introductie van Google Street View in haar land. Gekleed in een stijlvolle beigekleurige lange creatie waarvan de top bezaaid is met duizenden parels, opent ze twee glazen deuren. De prent is een knap gevonden allegorie op haar functie als woordvoerder van haar land. Dankzij deze zoekmachine kunt u tegenwoordig vanuit uw huiskamer het onvolprezen Hasjemitische Koninkrijk Jordanië bezoeken. Nog meer koninklijk nieuws leest u op de website van Royals.