De ambtenaar werkt voor de sociale verzekering en kent de hertogin al geruime tijd. Een broer van Diez was immers bevriend met haar tweede echtgenoot, Jesus Aguirre.

De vijf zonen en een dochter uit haar eerste huwelijk, met de adellijke Luis Martinez de Irujo, zijn echter tegen een echtelijke verbintenis van hun moeder met de man van gewone komaf.

Om haar kinderen wat milder te stemmen, wil de adellijkste vrouw op aarde haar gigantisch vermogen onder haar kinderen verdelen. "Daarmee krijgen haar erfgenamen de garantie, dat Alfonso Diez hen niets in de weg wil leggen", schrijft de Spaanse krant El Pais. "De ambtenaar had ook al verklaard dat hij op geen enkele wijze aanspraak op een erfenis zou maken, maar dat stemde de kinderen blijkbaar niet gerust."

Queen buigt

De 85-jarige Cayetana Fitz James Stuart heeft meer adellijke titels dan wie dan ook en volgens de overlevering zou zelfs Queen Elizabeth II, de Britse koningin, voor haar een buiging gemaakt moeten hebben.

Het vermogen van de tweevoudige weduwe wordt tussen 0,6 en 3,5 miljard euro becijferd. Alles bij elkaar zouden haar eigendommen 170 maal zo groot als Monaco zijn. Diez, daarentegen, krijgt maandelijks 2.000 euro, maar leidt daarnaast ook een PR-agentschap. (Belga/TE)

De ambtenaar werkt voor de sociale verzekering en kent de hertogin al geruime tijd. Een broer van Diez was immers bevriend met haar tweede echtgenoot, Jesus Aguirre. De vijf zonen en een dochter uit haar eerste huwelijk, met de adellijke Luis Martinez de Irujo, zijn echter tegen een echtelijke verbintenis van hun moeder met de man van gewone komaf. Om haar kinderen wat milder te stemmen, wil de adellijkste vrouw op aarde haar gigantisch vermogen onder haar kinderen verdelen. "Daarmee krijgen haar erfgenamen de garantie, dat Alfonso Diez hen niets in de weg wil leggen", schrijft de Spaanse krant El Pais. "De ambtenaar had ook al verklaard dat hij op geen enkele wijze aanspraak op een erfenis zou maken, maar dat stemde de kinderen blijkbaar niet gerust." Queen buigt De 85-jarige Cayetana Fitz James Stuart heeft meer adellijke titels dan wie dan ook en volgens de overlevering zou zelfs Queen Elizabeth II, de Britse koningin, voor haar een buiging gemaakt moeten hebben. Het vermogen van de tweevoudige weduwe wordt tussen 0,6 en 3,5 miljard euro becijferd. Alles bij elkaar zouden haar eigendommen 170 maal zo groot als Monaco zijn. Diez, daarentegen, krijgt maandelijks 2.000 euro, maar leidt daarnaast ook een PR-agentschap. (Belga/TE)