Peter De Keyzer (hoofdeconoom BNP Paribas Fortis), Philippe Samyn (toparchitect) en Nedda El Asmar (edelsmid): wat hebben zij wat velen van ons niét hebben? En op welke manier kunnen we van hen iets opsteken? Inspireren blijkt het antwoord op deze vraag. Het was meteen het startschot voor de samenwerking tussen Knack en Nieuwe Renault Espace. Onder de noemer 'Inspiring People' kunnen lezers in een gemoedelijke sfeer luisteren naar en praten met een van deze drie visionairen.

Drie unieke persoonlijkheden

Uitdagingen, passies, bevlogenheid, durf en lef, ondernemerszin, emoties: in een uniek kader kunnen telkens acht lezers in een taboeloze dialoog gaan met deze drie inspirerende figuren. Enerzijds krijgen de lezers een unieke en directe inkijk in het professionele ideeëngoed van de gastheren -en vrouw, en kunnen ze zich laten begeesteren door de persoon áchter de bekende façade.

Peter De Keyzer, Frank Toussaint
Peter De Keyzer © Frank Toussaint
Nedda El Asmar, Cedric Jacquet
Nedda El Asmar © Cedric Jacquet
Philippe Samyn
Peter De Keyzer (hoofdeconoom BNP Paribas Fortis), Philippe Samyn (toparchitect) en Nedda El Asmar (edelsmid): wat hebben zij wat velen van ons niét hebben? En op welke manier kunnen we van hen iets opsteken? Inspireren blijkt het antwoord op deze vraag. Het was meteen het startschot voor de samenwerking tussen Knack en Nieuwe Renault Espace. Onder de noemer 'Inspiring People' kunnen lezers in een gemoedelijke sfeer luisteren naar en praten met een van deze drie visionairen.Drie unieke persoonlijkhedenUitdagingen, passies, bevlogenheid, durf en lef, ondernemerszin, emoties: in een uniek kader kunnen telkens acht lezers in een taboeloze dialoog gaan met deze drie inspirerende figuren. Enerzijds krijgen de lezers een unieke en directe inkijk in het professionele ideeëngoed van de gastheren -en vrouw, en kunnen ze zich laten begeesteren door de persoon áchter de bekende façade.