Stijlvol en extreem comfortabel

MR MARVIS ontstond in 2016 met maar één doel voor ogen: het maken van de perfecte shorts. En zo geschiedde. Het merk lanceerde aanvankelijk één model: The Originals. Deze shorts combineren een perfecte pasvorm met iconische stijl. Ze hebben exact de juiste lengte - net boven de knie - en een slim fit. De shorts zijn gemaakt van stretchkatoen en hebben een deels elastische tailleband, waarmee ze naast stijlvol ook extreem comfortabel zijn. Goed doordachte details zoals een verborgen broekzak met rits maken het design compleet. Anno 2020 zijn The Originals beschikbaar in meer dan 40 kleuren en prints. Zonnige dagen lenen zich immers perfect voor variatie! Zo zijn er klassieke tinten als beige en donkerblauw, maar ook opvallende tinten als lichtroze en okergeel. Voor misters die graag flaneren, zijn er limited edition shorts met prints van het Londense stoffenhuis Liberty Art Fabrics. Complimenten gegarandeerd. Combineer de shorts met een hemd en suède loafers voor een geklede look, of een pull en sneakers voor een casual look.

Verkoeling bij hogere temperaturen

Ook wanneer het kwik verder stijgt kunt u bij MR MARVIS terecht. Voor warmere dagen zijn er The Piqués: een luchtige short van biologisch katoen met wafelstructuur. De lichte feel van The Piqués maakt ze zeer geschikt bij hoge temperaturen en geeft ze een ontspannen maar stijlvolle look. Voor de warmste dagen biedt MR MARVIS The Seersuckers, gemaakt van biologisch katoen met een fijne, klassieke streep. The Seersuckers zijn minstens zo stijlvol als The Originals en The Piqués, maar houden u dankzij het luchtige materiaal nog nét iets koeler. Voor de ultieme verkoeling biedt MR MARVIS tenslotte The Swims. Met deze perfecte zwembroek maakt u zowel in het water als op het droge een onuitwisbare indruk.

Slow fashion: tijdloos en kwalitatief hoogwaardig

Welke MR MARVIS short u ook kiest, u komt gegarandeerd stijlvol voor de dag. Bovendien maakt u ook nog een duurzame keuze - slow fashion zit namelijk in het DNA van MR MARVIS. Alle shorts worden met de hand vervaardigd in Portugal en de kwalitatieve designs zijn bedoeld om jarenlang mee te gaan. De shorts van MR MARVIS zijn uitsluitend verkrijgbaar via mrmarvis.be. Mannen die zich voorlopig nog niet aan blote benen wagen, kunnen overigens ook terecht voor een perfecte lange broek: The Longs.

MR MARVIS ontstond in 2016 met maar één doel voor ogen: het maken van de perfecte shorts. En zo geschiedde. Het merk lanceerde aanvankelijk één model: The Originals. Deze shorts combineren een perfecte pasvorm met iconische stijl. Ze hebben exact de juiste lengte - net boven de knie - en een slim fit. De shorts zijn gemaakt van stretchkatoen en hebben een deels elastische tailleband, waarmee ze naast stijlvol ook extreem comfortabel zijn. Goed doordachte details zoals een verborgen broekzak met rits maken het design compleet. Anno 2020 zijn The Originals beschikbaar in meer dan 40 kleuren en prints. Zonnige dagen lenen zich immers perfect voor variatie! Zo zijn er klassieke tinten als beige en donkerblauw, maar ook opvallende tinten als lichtroze en okergeel. Voor misters die graag flaneren, zijn er limited edition shorts met prints van het Londense stoffenhuis Liberty Art Fabrics. Complimenten gegarandeerd. Combineer de shorts met een hemd en suède loafers voor een geklede look, of een pull en sneakers voor een casual look.Ook wanneer het kwik verder stijgt kunt u bij MR MARVIS terecht. Voor warmere dagen zijn er The Piqués: een luchtige short van biologisch katoen met wafelstructuur. De lichte feel van The Piqués maakt ze zeer geschikt bij hoge temperaturen en geeft ze een ontspannen maar stijlvolle look. Voor de warmste dagen biedt MR MARVIS The Seersuckers, gemaakt van biologisch katoen met een fijne, klassieke streep. The Seersuckers zijn minstens zo stijlvol als The Originals en The Piqués, maar houden u dankzij het luchtige materiaal nog nét iets koeler. Voor de ultieme verkoeling biedt MR MARVIS tenslotte The Swims. Met deze perfecte zwembroek maakt u zowel in het water als op het droge een onuitwisbare indruk.Welke MR MARVIS short u ook kiest, u komt gegarandeerd stijlvol voor de dag. Bovendien maakt u ook nog een duurzame keuze - slow fashion zit namelijk in het DNA van MR MARVIS. Alle shorts worden met de hand vervaardigd in Portugal en de kwalitatieve designs zijn bedoeld om jarenlang mee te gaan. De shorts van MR MARVIS zijn uitsluitend verkrijgbaar via mrmarvis.be. Mannen die zich voorlopig nog niet aan blote benen wagen, kunnen overigens ook terecht voor een perfecte lange broek: The Longs.