De nachtelijke updates zijn interessant voor nachtraven, mensen die 's nachts werken en mensen in het buitenland, maar ook voor wie vroeg moet opstaan. Bij het ontwaken vind je meteen het meest uitgebreide en meest recente nieuwsoverzicht op Knack.be.

De Vlaamse journalist Tom Vandyck neemt vanuit Saint-Paul, Minnesota, in de Verenigde Staten mee de nachtelijke shifts voor zijn rekening. Vandyck is een ervaren journalist met een staat van dienst als buitenlandse correspondent die al 10 jaar in de Verenigde Staten woont. Hij is de auteur van het boek 'Amerika zoals het is'.

Hij brengt voor Knack.be vanop de eerste rij verslag uit over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en zal daarnaast een nog ruimer aanbod nationaal en internationaal nieuws introduceren.

'Nieuws moet er altijd zijn op elk moment van de dag en de nacht,' zegt Vandyck. 'Het houdt nooit op. Ik vind het fantastisch als ik er mee voor kan zorgen dat mensen nooit iets van het nieuws moeten missen.'

'Ik ben begonnen als journalist bij printmedia en vind de overgang naar internet een logische stap. In de Verenigde Staten maken steeds meer ervaren en bekende journalisten de overstap naar digitale media. Voor mij is het gewoon prettig om non-stop met nieuws bezig te zijn.'

Met dit nieuwe project bevestigt Knack.be zijn ambitie om op korte termijn nog fors te groeien. Knack is op dit ogenblik de snelst groeiende nieuwssite in België. Vorige maand steeg het aantal unieke bezoekers per dag voor het nieuws op deze website met bijna 60 procent in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar.

Knack / LeVif.be staat op de negende plaats in de Inside top 200 van meest bezochte websites in het land. In het segment van de nieuwssites moet onze website volgens dit criterium enkel HLN / 7sur7 en Nieuwsblad / L'Avenir laten voorgaan.

Met het non stop nieuws de klok rond hopen wij u, onze bezoeker, nog beter van dienst te zijn. Als u nog opmerkingen of suggesties heeft over de manier waarop wij onze website volgens u nog kunnen verbeteren, dan lezen wij graag een mailtje van u.

eddy.eerdekens@roularta.be

De nachtelijke updates zijn interessant voor nachtraven, mensen die 's nachts werken en mensen in het buitenland, maar ook voor wie vroeg moet opstaan. Bij het ontwaken vind je meteen het meest uitgebreide en meest recente nieuwsoverzicht op Knack.be. De Vlaamse journalist Tom Vandyck neemt vanuit Saint-Paul, Minnesota, in de Verenigde Staten mee de nachtelijke shifts voor zijn rekening. Vandyck is een ervaren journalist met een staat van dienst als buitenlandse correspondent die al 10 jaar in de Verenigde Staten woont. Hij is de auteur van het boek 'Amerika zoals het is'. Hij brengt voor Knack.be vanop de eerste rij verslag uit over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en zal daarnaast een nog ruimer aanbod nationaal en internationaal nieuws introduceren. 'Nieuws moet er altijd zijn op elk moment van de dag en de nacht,' zegt Vandyck. 'Het houdt nooit op. Ik vind het fantastisch als ik er mee voor kan zorgen dat mensen nooit iets van het nieuws moeten missen.' 'Ik ben begonnen als journalist bij printmedia en vind de overgang naar internet een logische stap. In de Verenigde Staten maken steeds meer ervaren en bekende journalisten de overstap naar digitale media. Voor mij is het gewoon prettig om non-stop met nieuws bezig te zijn.' Met dit nieuwe project bevestigt Knack.be zijn ambitie om op korte termijn nog fors te groeien. Knack is op dit ogenblik de snelst groeiende nieuwssite in België. Vorige maand steeg het aantal unieke bezoekers per dag voor het nieuws op deze website met bijna 60 procent in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Knack / LeVif.be staat op de negende plaats in de Inside top 200 van meest bezochte websites in het land. In het segment van de nieuwssites moet onze website volgens dit criterium enkel HLN / 7sur7 en Nieuwsblad / L'Avenir laten voorgaan. Met het non stop nieuws de klok rond hopen wij u, onze bezoeker, nog beter van dienst te zijn. Als u nog opmerkingen of suggesties heeft over de manier waarop wij onze website volgens u nog kunnen verbeteren, dan lezen wij graag een mailtje van u. eddy.eerdekens@roularta.be