In beeld: Verslaafd aan het boterbriefje

In beeld: Verslaafd aan het boterbriefje
Larry King De 76-jarige Larry King doet er alles aan om een achtste scheiding te voorkomen. Enkele weken na een hevige ruzie en het aanvragen van de scheiding, trok King weer in bij zijn 50-jarige echtgenoot Shawn Southwik. In totaal gaf hij al aan zeven vrouwen het ja-woord want met Playboy-model Alene Akins trouwde hij tweemaal. © Belga

Foto(1) © Belga

Larry King De 76-jarige Larry King doet er alles aan om een achtste scheiding te voorkomen. Enkele weken na een hevige ruzie en het aanvragen van de scheiding, trok King weer in bij zijn 50-jarige echtgenoot Shawn Southwik. In totaal gaf hij al aan zeven vrouwen het ja-woord want met Playboy-model Alene Akins trouwde hij tweemaal.

Foto(2) © Reuters

Elizabeth Taylor De 78-jarige Amerikaanse actrice trouwde in de periode tussen 1950 en 1996 maar liefst acht keer. Recent gingen er nog geruchten de ronden dat ze voor de negende keer zou trouwen met haar manager Richard Winters. Maar die roddel ontkrachtte Taylor via Twitter.

Foto(3) © Belga

Mickey Rooney Na zeven huwelijken lijkt de inmiddels 80-jarige Amerikaanse acteur eindelijk de ware gevonden hebben. Zijn huwelijkscarrière begon in 1942 en tot en met 1967 trouwde hij zeven keer. In 1978 trouwde hij met Jan Chamberline met wie hij tot op heden gelukkig samenleeft.

Foto(4) © Belga

Zsa Zsa Gabor "Ik ben de perfecte huishoudster, telkens ik scheid, houd ik het huis", klinkt het befaamde citaat van de inmiddels 93-jarige Hongaars-Amerikaanse actrice. In totaal trouwde ze acht keer maar ze bleef steeds goede vrienden met haar exen. "Ik heb nog nooit een man zo gehaat dat ik hem zijn diamanten teruggaf", aldus Gabor.

Foto(5) © Reuters

Robert Evans De Amerikaanse filmproducer kan in zijn tachtigjarig bestaan terugkijken op zeven huwelijken die een voor een mislukten. In 2006 scheidde hij van zijn laatste vrouw en sindsdien is Evans vrijgezel. Opmerkelijk is dat geen enkel huwelijk langer dan drie jaar duurde.

Foto(6)

Henry VIII De Engelse koning Henry VIII had zes vrouwen waarvan hij er twee liet onthoofden. Zijn eerste scheiding had als gevolg dat de Anglicaanse Kerk zich van de Katholieke Kerk in Rome afscheidde.

Foto(7) © Belga

James Cameron De 56-jarige Canadese regisseur is sinds 2000 samen met zijn vijfde vrouw. Daarvoor was hij al vier keer gescheiden van onder andere collega Kathryn Bigelow.

Foto(8) © Belga

Pamela Anderson De voormalige Baywatch-ster heeft er in haar 43-jarig bestaan al vier huwelijken opzitten. Zowel Kelly Slater, Tommy Lee, Kid Rock en Bret Michaels kregen "yes, I do" te horen van Anderson.

Foto(9) © Belga

Lisa Marie Presley De inmiddels 42-jarige dochter van Elvis Presley weet hoe een man te strikken voor het huwelijk. Voordat ze haar ware Jacob vond in 2006, was ze getrouwd met Danny Keeough, Michael Jackson en Nicolas Cage. Haar huwelijk met de King of Pop duurde amper 19 maanden. Acteur Cage was na drie maanden al uitgekeken op zijn kersverse vrouw.

Foto(10)

Linda Wolfe Linda Wolfe is dan misschien geen artiest, maar dankzij haar 23 huwelijken werd ze wereldberoemd. Sinds haar zestiende bleef de inmiddels 64-jarige Amerikaanse maar trouwen en scheiden. Met haar "hobby" haalde ze het Guinness World Record voor de levende persoon die het meeste trouwde.