SMS'en is handig, maar eigenlijk ook veel te duur. Gelukkig is er nu WhatsApp, een applicatie voor alle smartphone-modellen (iPhone, BlackBerry,...). Voortaan kunt u uw tekstberichtjes via het internet versturen. Dat is gratis wanneer u in een wifi-omgeving bent en het is goedkoper dan een SMS'je via je SIM-kaart wanneer je via een mobiel datanetwerk op het internet ronddoolt.
Slim en ook een beetje een weerwraak als je weet hoeveel de telecommaatschappijen verdienen aan die verdomde tekstberichtjes. Duimen maar.

Astrid Wittebolle

SMS'en is handig, maar eigenlijk ook veel te duur. Gelukkig is er nu WhatsApp, een applicatie voor alle smartphone-modellen (iPhone, BlackBerry,...). Voortaan kunt u uw tekstberichtjes via het internet versturen. Dat is gratis wanneer u in een wifi-omgeving bent en het is goedkoper dan een SMS'je via je SIM-kaart wanneer je via een mobiel datanetwerk op het internet ronddoolt. Slim en ook een beetje een weerwraak als je weet hoeveel de telecommaatschappijen verdienen aan die verdomde tekstberichtjes. Duimen maar.Astrid Wittebolle