Het Admiraal De Ruyterziekenhuis, een polikliniek in Zierikzee, heeft enkele dagen de deuren moeten sluiten na een diefstal. Inbrekers braken vorig weekend binnen en gingen er niet alleen met de computers vandoor, maar ook met de medische meetapparatuur.

De inbrekers lieten heel wat inbraakschade achter. Ramen en kasten gingen aan diggelen en zelfs de telefoons werden onklaar gemaakt. Daardoor moest het ziekenhuis wel sluiten en dringende consultaties naar Goes doorverwijzen. Pas op donderdag, konden de consultaties opnieuw van start gaan.

Het Admiraal De Ruyterziekenhuis, een polikliniek in Zierikzee, heeft enkele dagen de deuren moeten sluiten na een diefstal. Inbrekers braken vorig weekend binnen en gingen er niet alleen met de computers vandoor, maar ook met de medische meetapparatuur.De inbrekers lieten heel wat inbraakschade achter. Ramen en kasten gingen aan diggelen en zelfs de telefoons werden onklaar gemaakt. Daardoor moest het ziekenhuis wel sluiten en dringende consultaties naar Goes doorverwijzen. Pas op donderdag, konden de consultaties opnieuw van start gaan.