Het project 'Te gek!?', een initiatief dat het taboe rond psychische problemen wil doorbreken, bestaat 10 jaar. Om deze verjaardag in de kijker te zetten, lanceert 'Te gek!?', een nieuwe campagnespot.

Het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest trachtte alle jaren, het stilzwijgen rond ernstige psychologische aandoeningen bespreekbaar te maken. In 2004 kreeg de lokale taboedoorbrekende aanpak een ruimere weerklank met het project 'Te Gek!?', waarvan Kristien Hemmerechts het meterschap en Guy Swinnen het peterschap opnamen.

Te Gek!? organiseert geregeld tentoonstellingen, infosessies en muzikale optredens. Daarbij streeft het naar een positieve en correcte beeldvorming ten aanzien van personen met problemen op het vlak van geestelijke gezondheid. (AVE)

Het project 'Te gek!?', een initiatief dat het taboe rond psychische problemen wil doorbreken, bestaat 10 jaar. Om deze verjaardag in de kijker te zetten, lanceert 'Te gek!?', een nieuwe campagnespot. Het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest trachtte alle jaren, het stilzwijgen rond ernstige psychologische aandoeningen bespreekbaar te maken. In 2004 kreeg de lokale taboedoorbrekende aanpak een ruimere weerklank met het project 'Te Gek!?', waarvan Kristien Hemmerechts het meterschap en Guy Swinnen het peterschap opnamen. Te Gek!? organiseert geregeld tentoonstellingen, infosessies en muzikale optredens. Daarbij streeft het naar een positieve en correcte beeldvorming ten aanzien van personen met problemen op het vlak van geestelijke gezondheid. (AVE)