Drie grote Australische organisaties, de Cancer Council, Diabetes Australia en de National Heart Foundation, bundelen hun krachten in de strijd tegen frisdrank, Rethink Sugary Drink.

In de clip ziet u hoe iemand een gekend rood blik opentrekt en uitschenkt. Maar het typische donkerbruine vocht verandert geleidelijk in een dikke vette brij in een glas dat iemand met moeite tracht uit te drinken. We garanderen u: na het zien van de beelden, drinkt u nooit nog frisdrank.

10 koffielepeltjes suiker

Frisdrank bevat ongeveer 10 koffielepeltjes suiker. Energie waar je lichaam geen rekening mee houdt voor het hongergevoel.

Let u niet op dan kan u op één jaar tijd gemakkelijk 5 kilogram bijkomen, stelt Rethink Sugary Drink.

Drie grote Australische organisaties, de Cancer Council, Diabetes Australia en de National Heart Foundation, bundelen hun krachten in de strijd tegen frisdrank, Rethink Sugary Drink.In de clip ziet u hoe iemand een gekend rood blik opentrekt en uitschenkt. Maar het typische donkerbruine vocht verandert geleidelijk in een dikke vette brij in een glas dat iemand met moeite tracht uit te drinken. We garanderen u: na het zien van de beelden, drinkt u nooit nog frisdrank.Frisdrank bevat ongeveer 10 koffielepeltjes suiker. Energie waar je lichaam geen rekening mee houdt voor het hongergevoel.Let u niet op dan kan u op één jaar tijd gemakkelijk 5 kilogram bijkomen, stelt Rethink Sugary Drink.