Bekijk de bovenstaande foto. Valt er u iets op? Is er een bepaalde persoon die uw aandacht trekt? Op de eerste rij staat een dame met een zwarte cardigan. Ze is ouder dan de rest van de groep, maar ze is ook de enige persoon op de foto die geen mobiele telefoon vasthoudt.

Terwijl bijna iedereen rond haar aan het tokkelen is op zijn smartphone of foto's en video's van het moment aan het nemen is, geniet zij van datzelfde moment door de scène rustig op te nemen met haar eigen ogen.

Twitter

De foto werd genomen aan de ingang van het Coolidge Theatre in Brookline, Massachusetts door een fotograaf van de Boston Globe, John Blanding, tijdens de première van Black Mass, de nieuwe film van Jonny Depp.

Het is een krachtig beeld dat je aan het denken zet in een wereld waarin de meesten onder ons een mobiele telefoon hebben. Smartphones hebben heel wat te bieden. Ze zorgen ervoor dat we in contact kunnen blijven met mensen over de hele wereld, ze houden ons veilig en brengen ons entertainment.

Maar door voortdurend onze ogen op ons mobieltje en andere gadgets gericht te houden, dreigen we de kleine dingen des levens mis te lopen. Dat is ook wat ontwerper Wayne Dahlberg dacht toen hij de foto op Twitter deelde. De technologieloze vrouw ging meteen viraal en de tweet is sindsdien al meer dan 8.000 keer gedeeld.

Het is dan ook een beeld met een boodschap: er is niets mis met houden van uw smartphone, maar misschien moeten we af en toe ook eens rondom ons kijken. (TE)

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Bekijk ook: In (getekend) beeld: Hoe de smartphone ons leven verpest

Bekijk de bovenstaande foto. Valt er u iets op? Is er een bepaalde persoon die uw aandacht trekt? Op de eerste rij staat een dame met een zwarte cardigan. Ze is ouder dan de rest van de groep, maar ze is ook de enige persoon op de foto die geen mobiele telefoon vasthoudt. Terwijl bijna iedereen rond haar aan het tokkelen is op zijn smartphone of foto's en video's van het moment aan het nemen is, geniet zij van datzelfde moment door de scène rustig op te nemen met haar eigen ogen. De foto werd genomen aan de ingang van het Coolidge Theatre in Brookline, Massachusetts door een fotograaf van de Boston Globe, John Blanding, tijdens de première van Black Mass, de nieuwe film van Jonny Depp.Het is een krachtig beeld dat je aan het denken zet in een wereld waarin de meesten onder ons een mobiele telefoon hebben. Smartphones hebben heel wat te bieden. Ze zorgen ervoor dat we in contact kunnen blijven met mensen over de hele wereld, ze houden ons veilig en brengen ons entertainment. Maar door voortdurend onze ogen op ons mobieltje en andere gadgets gericht te houden, dreigen we de kleine dingen des levens mis te lopen. Dat is ook wat ontwerper Wayne Dahlberg dacht toen hij de foto op Twitter deelde. De technologieloze vrouw ging meteen viraal en de tweet is sindsdien al meer dan 8.000 keer gedeeld. Het is dan ook een beeld met een boodschap: er is niets mis met houden van uw smartphone, maar misschien moeten we af en toe ook eens rondom ons kijken. (TE)Bekijk ook: In (getekend) beeld: Hoe de smartphone ons leven verpest