Spotzi is geen gewone atlas voor je iPhone of iPad. Spotzi is een atlas die veel meer toont dan bergen, straten, pleinen, oceanen en poolkappen. Dat krijgt u uiteraard allemaal, en wel in detail. Maar er is meer. Spotzi brengt alles in kaart wat u maar kunt bedenken. Door data van de Wereldbank, NASA en de eigen databank te combineren met geografische informatie ziet u in een oogopslag waar ter wereld er veel orkanen voorkomen, waar u het grootste risico op aardbevingen loopt, welke regeringen kreunen onder de schulden of waar de meeste Twitters-gebruikers leven.

De kaarten zijn thematisch gerangschikt (politiek, economie, cultuur, sport,...) zodat u snel vindt wat u zoekt. De Mercator in u zal zijn hartje kunnen ophalen.

Spotzi is geen gewone atlas voor je iPhone of iPad. Spotzi is een atlas die veel meer toont dan bergen, straten, pleinen, oceanen en poolkappen. Dat krijgt u uiteraard allemaal, en wel in detail. Maar er is meer. Spotzi brengt alles in kaart wat u maar kunt bedenken. Door data van de Wereldbank, NASA en de eigen databank te combineren met geografische informatie ziet u in een oogopslag waar ter wereld er veel orkanen voorkomen, waar u het grootste risico op aardbevingen loopt, welke regeringen kreunen onder de schulden of waar de meeste Twitters-gebruikers leven.De kaarten zijn thematisch gerangschikt (politiek, economie, cultuur, sport,...) zodat u snel vindt wat u zoekt. De Mercator in u zal zijn hartje kunnen ophalen.