Seb C - Iedereen op zoek
Uitgeverij: Bries, 2009
Aantal pagina's: 62
ISBN: 9789076708850
Internet: Seb C.be

En hup, alweer een Vlaams debuut met veel potentieel. Al kunnen we bij Seb C, alias de tweetalige Sébastien Conard, misschien beter van een Belgisch debuut spreken.

En hup, alweer een Vlaams debuut met veel potentieel. Al kunnen we bij Seb C, alias de tweetalige Sébastien Conard, misschien beter van een Belgisch debuut spreken.

In een schetsmatige stijl met een beperkt aantal kleuren en een opvallende lettering laat Seb C enkele personages de revue passeren die allemaal iets missen in hun leven. Hun verhalen kruisen elkaar min of meer onopvallend, waardoor een portret van een hele gemeenschap ontstaat. Het scenario had nog wat meeruitgebalanceerd mogen zijn en de tekenstijl wat trefzekerder, maar als debuut belooft Iedereen op zoek veel moois.

Gert Meesters in Focus Knack

En hup, alweer een Vlaams debuut met veel potentieel. Al kunnen we bij Seb C, alias de tweetalige Sébastien Conard, misschien beter van een Belgisch debuut spreken. En hup, alweer een Vlaams debuut met veel potentieel. Al kunnen we bij Seb C, alias de tweetalige Sébastien Conard, misschien beter van een Belgisch debuut spreken.In een schetsmatige stijl met een beperkt aantal kleuren en een opvallende lettering laat Seb C enkele personages de revue passeren die allemaal iets missen in hun leven. Hun verhalen kruisen elkaar min of meer onopvallend, waardoor een portret van een hele gemeenschap ontstaat. Het scenario had nog wat meeruitgebalanceerd mogen zijn en de tekenstijl wat trefzekerder, maar als debuut belooft Iedereen op zoek veel moois.Gert Meesters in Focus Knack