'Paddenkoppenland', de autobiografische roman van de overleden 52-jarige zanger Luc De Vos, prijkt op de derde plaats van best verkochte fictie in de week van 1 tot en met 7 december.

Gf
© Gf

Stefan Hertmans op nummer 1

De roman van De Vos zelf was al enkele maanden uit en brak geen potten in de verkoopcijfers tot nu dus. Stefan Hertmans ('Oorlog en terpentijn') staat ondertussen opnieuw op de eerste plaats in de top 10 van best verkochte fictie, met Griet Op De Beeck ('Kom hier dat ik u kus') op nummer 2.

Pieter Aspe ('Zonder voorschrift') en Randall Munroe ('Wat als?') voeren de lijstjes van best scorende spannende boeken respectievelijk literaire non-fictie aan.

Vierde druk voor Napoleon

Bart Van Loo's Napoleon-saga is als informatief boek niet opgenomen in de listing van de literaire non-fictie, die GfKBelgium met Boek.be samenstelt voor Knack, maar gaat erg vlot over de toonbank in Vlaanderen én Nederland. Het is ondertussen al aan een vierde druk toe. Drie weken na publicatie zijn er al bijna 10.000 exemplaren van 'Napoleon' verkocht, aldus Van Loo zelf.

GF
© GF

Frank Hellemans

'Paddenkoppenland', de autobiografische roman van de overleden 52-jarige zanger Luc De Vos, prijkt op de derde plaats van best verkochte fictie in de week van 1 tot en met 7 december. Stefan Hertmans op nummer 1De roman van De Vos zelf was al enkele maanden uit en brak geen potten in de verkoopcijfers tot nu dus. Stefan Hertmans ('Oorlog en terpentijn') staat ondertussen opnieuw op de eerste plaats in de top 10 van best verkochte fictie, met Griet Op De Beeck ('Kom hier dat ik u kus') op nummer 2.Pieter Aspe ('Zonder voorschrift') en Randall Munroe ('Wat als?') voeren de lijstjes van best scorende spannende boeken respectievelijk literaire non-fictie aan. Vierde druk voor NapoleonBart Van Loo's Napoleon-saga is als informatief boek niet opgenomen in de listing van de literaire non-fictie, die GfKBelgium met Boek.be samenstelt voor Knack, maar gaat erg vlot over de toonbank in Vlaanderen én Nederland. Het is ondertussen al aan een vierde druk toe. Drie weken na publicatie zijn er al bijna 10.000 exemplaren van 'Napoleon' verkocht, aldus Van Loo zelf.Frank Hellemans