Het leven en het poëtisch oeuvre van Simon Vinkenoog zijn uitgebracht op dvd. Op de schijf passeert de hele carrière van de overleden Nederlandse dichter de revue.

Het is een productie van The Van Studio in samenwerking met Vinkenoog zelf. Het is de laatste creatie van de dichter, die op 80-jarige leeftijd overleed. De dvd is een maand voor zijn dood gemaakt. Voor het verzamelen van de videobeelden is vooral geput uit het privéarchief van Vinkenoog.

Gedichten komen voorbij uit de in 2008 verschenen uitgave "Vinkenoog Verzameld", waarin de poëzie van 1948 tot 2008 bijeen is gebracht.

Maar ook bevat de dvd beelden van het samenzijn met Edith, zijn muze voor het leven, een bezoek aan een poëziefestival in de culturele vrijhaven Ruigoord, een vaartocht tijdens Sail in 2005 en een ontmoeting met troubadour Armand.

Het leven en het poëtisch oeuvre van Simon Vinkenoog zijn uitgebracht op dvd. Op de schijf passeert de hele carrière van de overleden Nederlandse dichter de revue. Het is een productie van The Van Studio in samenwerking met Vinkenoog zelf. Het is de laatste creatie van de dichter, die op 80-jarige leeftijd overleed. De dvd is een maand voor zijn dood gemaakt. Voor het verzamelen van de videobeelden is vooral geput uit het privéarchief van Vinkenoog.Gedichten komen voorbij uit de in 2008 verschenen uitgave "Vinkenoog Verzameld", waarin de poëzie van 1948 tot 2008 bijeen is gebracht.Maar ook bevat de dvd beelden van het samenzijn met Edith, zijn muze voor het leven, een bezoek aan een poëziefestival in de culturele vrijhaven Ruigoord, een vaartocht tijdens Sail in 2005 en een ontmoeting met troubadour Armand.