Lepage & Michel - Hé, meisjes 1
Uitgeverij: Silvester
Aantal pagina's: 64
ISBN: 978-90-588-5327-1

Emmanuel Lepage plaatste zijn recente werk Muchacho en Een wereld zonder kwaad in de tropische regenwouden van Zuid-Amerika, maar met Hé, meisjes keert hij terug naar West-Europa.

In een scenario van Sophie Michel brengt hij de heel verschillende jeugd van drie even oude meisjes in beeld. Een dochter van carrièrejagers, een dochter van een alleenstaande moeder en een dochter in een allochtoon gezin worden toevallig de beste vriendinnen.

Hoe treffend Lepage de scènes ook tekent, de achilleshiel van de reeks blijft de sociale typecasting van de personages.

Gert Meesters in Focus Knack

Emmanuel Lepage plaatste zijn recente werk Muchacho en Een wereld zonder kwaad in de tropische regenwouden van Zuid-Amerika, maar met Hé, meisjes keert hij terug naar West-Europa.In een scenario van Sophie Michel brengt hij de heel verschillende jeugd van drie even oude meisjes in beeld. Een dochter van carrièrejagers, een dochter van een alleenstaande moeder en een dochter in een allochtoon gezin worden toevallig de beste vriendinnen.Hoe treffend Lepage de scènes ook tekent, de achilleshiel van de reeks blijft de sociale typecasting van de personages.Gert Meesters in Focus Knack