Wie kans wil maken op één van de vijf Knack boekenpakketten, moet vandaag nog voor middernacht hier zijn stem uitbrengen. Wie schreef volgens u het beste Nederlandstalige prozaboek?

U hebt de keuze uit 'Liefdesfabels' van Frank Adam, 'Bittere bloemen' van Jeroen Brouwers, 'De leeuwerik' van Paul Claes, 'De maagd Marino' van Yves Petry, 'Grote Antwerpses Willem Elsschot Atlas' van Eric Rinckhout en 'De lont aan de wereld' van Rudi Rotthier.

Zondag 28 augustus wordt de winnaar van de Publieksprijs tijdens Cultuurmarkt Vlaanderen bekend gemaakt, samen met de winnaar van de Literatuurprijs 2011 van de Vlaamse Provincies door de vakjury. De uitreiking zelf gaat om 14u door in het Bernarduscentrum, Lombardenvest 23 te Antwerpen.

De vijf winnaars van het Knack boekenpakket krijgen hun literair cadeau thuis bezorgd.

Frank Hellemans

Wie kans wil maken op één van de vijf Knack boekenpakketten, moet vandaag nog voor middernacht hier zijn stem uitbrengen. Wie schreef volgens u het beste Nederlandstalige prozaboek?U hebt de keuze uit 'Liefdesfabels' van Frank Adam, 'Bittere bloemen' van Jeroen Brouwers, 'De leeuwerik' van Paul Claes, 'De maagd Marino' van Yves Petry, 'Grote Antwerpses Willem Elsschot Atlas' van Eric Rinckhout en 'De lont aan de wereld' van Rudi Rotthier.Zondag 28 augustus wordt de winnaar van de Publieksprijs tijdens Cultuurmarkt Vlaanderen bekend gemaakt, samen met de winnaar van de Literatuurprijs 2011 van de Vlaamse Provincies door de vakjury. De uitreiking zelf gaat om 14u door in het Bernarduscentrum, Lombardenvest 23 te Antwerpen.De vijf winnaars van het Knack boekenpakket krijgen hun literair cadeau thuis bezorgd.Frank Hellemans