Na Amsterdam en Antwerpen volgt nu ook in Brussel de voorstelling van de bundel 'Aardse zekerheden' van de vorig jaar overleden Simon Vinkenoog. Deze monografie, met vijftien onuitgegeven liefdesgedichten aan zijn vrouw Edith Ringnalda, is een bibliofiele uitgave van Jozef Moetwillig uit Gent. Bert De Keyser, beeldend kunstenaar en vriend van Simon, illustreerde het werk.

Plaats van het gebeuren is Het Goudblommeke in Papier, waar hulde zal gebracht worden aan Simon Vinkenoog op dinsdag 19 oktober om 19 uur. Edith Rignalda zal die avond enkele van zijn gedichten voorlezen na een gesprek met Anna Luyten. Verschillende bekende schrijvers en dichters brengen een hommage.

Tot 27 oktober wordt het werk van Bert De Keyser nog tentoongesteld.

(Bron : Persbericht)

Frank Hellemans

Organisator

Vzw Geert van Bruaene

Plaats: Het Goudblommeke in Papier

Tel: 02 5111659

Cellebroersstraat 55 1000 Brussel

Openingsuren: di tot za van 11 tot 23u, zo tot 19u

Na Amsterdam en Antwerpen volgt nu ook in Brussel de voorstelling van de bundel 'Aardse zekerheden' van de vorig jaar overleden Simon Vinkenoog. Deze monografie, met vijftien onuitgegeven liefdesgedichten aan zijn vrouw Edith Ringnalda, is een bibliofiele uitgave van Jozef Moetwillig uit Gent. Bert De Keyser, beeldend kunstenaar en vriend van Simon, illustreerde het werk. Plaats van het gebeuren is Het Goudblommeke in Papier, waar hulde zal gebracht worden aan Simon Vinkenoog op dinsdag 19 oktober om 19 uur. Edith Rignalda zal die avond enkele van zijn gedichten voorlezen na een gesprek met Anna Luyten. Verschillende bekende schrijvers en dichters brengen een hommage. Tot 27 oktober wordt het werk van Bert De Keyser nog tentoongesteld. (Bron : Persbericht) Frank Hellemans