Wordt u de nieuwe Elsschot? Trends, CapGemini en Federale Verzekeringen zijn sinds juni 2009 op zoek gegaan naar ongekend schrijftalent in de bedrijfswereld. Het ingezonden manuscript moest zich afspelen in een beroepsomgeving. Net zoals Willem Elsschot dat ooit deed met zijn beroemde roman 'Kaas' of Jan Flamend met zijn 'Dansen op het werk'.

De jury, onder leiding van Cyriel Van Tillborgh, voorzitter van het Willem Elsschot Genootschap en bezielende kracht achter het boekenprogramma 'Lezen op Zondag', maakt op vrijdag 18 juni de winnaar bekend.

Deze winnaar kan rekenen op publicatie van zijn verhaal in boekvorm bij Roularta Books en een interview in Trends.

(bron: persbericht)

Frank Hellemans

Wordt u de nieuwe Elsschot? Trends, CapGemini en Federale Verzekeringen zijn sinds juni 2009 op zoek gegaan naar ongekend schrijftalent in de bedrijfswereld. Het ingezonden manuscript moest zich afspelen in een beroepsomgeving. Net zoals Willem Elsschot dat ooit deed met zijn beroemde roman 'Kaas' of Jan Flamend met zijn 'Dansen op het werk'. De jury, onder leiding van Cyriel Van Tillborgh, voorzitter van het Willem Elsschot Genootschap en bezielende kracht achter het boekenprogramma 'Lezen op Zondag', maakt op vrijdag 18 juni de winnaar bekend. Deze winnaar kan rekenen op publicatie van zijn verhaal in boekvorm bij Roularta Books en een interview in Trends. (bron: persbericht)Frank Hellemans