Craig Thompson

Vier volledige jaren werkte de Amerikaanse Craig Thompson aan de opvolger van zijn debuutsensatie Een deken van sneeuw. Veel tijd om van Habibi te bekomen heeft hij niet, want na zijn tournee heeft de man al drie nieuwe projecten die liggen te wachten.

Eef Lanoye

Eef Lanoye is meer dan het nichtje van. Met haar erotische roman Sterrenogen zoekt ze grenzen op en breekt ze taboes open. Maar wie is die nu die persoon met de sterrenogen?

Jan Van Loy

Iedereen kent Hollywood, maar het was niet altijd glitter en glamour. Jan Van Loy schreef met Ik, Hollywood een lijvige roman over de ontstaansgeschiedenis van de Amerikaanse filmstad. Toch noemt hij zichzelf geen grote filmkenner.

Craig Thompson Vier volledige jaren werkte de Amerikaanse Craig Thompson aan de opvolger van zijn debuutsensatie Een deken van sneeuw. Veel tijd om van Habibi te bekomen heeft hij niet, want na zijn tournee heeft de man al drie nieuwe projecten die liggen te wachten.Eef Lanoye Eef Lanoye is meer dan het nichtje van. Met haar erotische roman Sterrenogen zoekt ze grenzen op en breekt ze taboes open. Maar wie is die nu die persoon met de sterrenogen?Jan Van Loy Iedereen kent Hollywood, maar het was niet altijd glitter en glamour. Jan Van Loy schreef met Ik, Hollywood een lijvige roman over de ontstaansgeschiedenis van de Amerikaanse filmstad. Toch noemt hij zichzelf geen grote filmkenner.