Met de verkoop van de Tsjechische vertaalrechten van Dier, bovendier aan de vooravond van de Frankfurter Buchmesse, heeft uitgeverij Atlas de 35e vertaling van het werk van Frank Westerman in de wacht gesleept.

Titels van Westerman verschijnen nu in vijftien talen. Voor zijn jongste boek Dier, bovendier zijn dat: Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Pools, Kroatisch, Sloveens nu dus ook in het Tsjechisch - verzorgd door uitgeverij Host uit Brno.

Dier, bovendier - momenteel in 4e druk - is opgezet als een tijdreis langs de grote tragedies van de 20e eeuw aan de hand van het mythische Lipizzanerpaardenras. Eerder dit jaar heeft producent Pieter van Huystee Film de filmrechten gekocht.

Met de verkoop van de Tsjechische vertaalrechten van Dier, bovendier aan de vooravond van de Frankfurter Buchmesse, heeft uitgeverij Atlas de 35e vertaling van het werk van Frank Westerman in de wacht gesleept. Titels van Westerman verschijnen nu in vijftien talen. Voor zijn jongste boek Dier, bovendier zijn dat: Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Pools, Kroatisch, Sloveens nu dus ook in het Tsjechisch - verzorgd door uitgeverij Host uit Brno. Dier, bovendier - momenteel in 4e druk - is opgezet als een tijdreis langs de grote tragedies van de 20e eeuw aan de hand van het mythische Lipizzanerpaardenras. Eerder dit jaar heeft producent Pieter van Huystee Film de filmrechten gekocht.