Net nu prins Laurent opnieuw gerehabiliteerd was door de koninklijke familie, zijn vader was zijn fratsen moe en verbood hem onder andere naar het Te Deum te komen, werd waarschijnlijk een van de minst flaterende reportages over hem uitgezonden op de RTBF. De prins heeft Frédéric Deborsu opgebeld en hem gezegd wat hij over hem en de uitzending denkt.

Gefrustreerd

"Hij noemde me een gefrustreerde journalist", zegt Deborsu in de Corelio-kranten. "Een werknemer die problemen had met zijn karige salaris. Ik moest me laten verzorgen. Gelukkig kende hij rijke, héél rijke mensen die me konden helpen. Tenminste, dat beweerde hij."

De prins ontkende ook dat hij zijn ex-vriendin geslagen heeft, zoals Deborsu zegt in de reportage. Hij beweert over documenten te beschikken die bewijzen dat Diane De Schaetzen, Laurents ex-vriendin, na een aanval van hem in het ziekenhuis werd opgenomen. In de reportage erkent De Schaetzen het geweld: "Hij gedraagt zich weinig respectvol tegenover vrouwen. Hij heeft meer respect voor dieren."

Prins Laurent: 'Kwetsende verklaringen van Diane'

Aan de telefoon beweerde Laurent dat de Schaetzen hem had versierd vorig jaar. En dat hij een getrouwde man is: "Dit kan niet. Ik vind dat heel kwetsende verklaringen van Diane." Deborsu vindt dat Laurent de rollen omdraait. (SD)

Net nu prins Laurent opnieuw gerehabiliteerd was door de koninklijke familie, zijn vader was zijn fratsen moe en verbood hem onder andere naar het Te Deum te komen, werd waarschijnlijk een van de minst flaterende reportages over hem uitgezonden op de RTBF. De prins heeft Frédéric Deborsu opgebeld en hem gezegd wat hij over hem en de uitzending denkt. Gefrustreerd"Hij noemde me een gefrustreerde journalist", zegt Deborsu in de Corelio-kranten. "Een werknemer die problemen had met zijn karige salaris. Ik moest me laten verzorgen. Gelukkig kende hij rijke, héél rijke mensen die me konden helpen. Tenminste, dat beweerde hij."De prins ontkende ook dat hij zijn ex-vriendin geslagen heeft, zoals Deborsu zegt in de reportage. Hij beweert over documenten te beschikken die bewijzen dat Diane De Schaetzen, Laurents ex-vriendin, na een aanval van hem in het ziekenhuis werd opgenomen. In de reportage erkent De Schaetzen het geweld: "Hij gedraagt zich weinig respectvol tegenover vrouwen. Hij heeft meer respect voor dieren."Prins Laurent: 'Kwetsende verklaringen van Diane'Aan de telefoon beweerde Laurent dat de Schaetzen hem had versierd vorig jaar. En dat hij een getrouwde man is: "Dit kan niet. Ik vind dat heel kwetsende verklaringen van Diane." Deborsu vindt dat Laurent de rollen omdraait. (SD)