In de nasleep van het conflict tussen N-VA en ACW peilde het magazine Knack in een exclusieve enquête naar het vertrouwen in de christelijke werknemersbeweging.

In de peiling van Knack worden drie profielen onderscheiden: niet ACW-leden, ACW-leden en kern-ACW-leden (die lid zijn van meerdere organisaties binnen het ACW). In onderstaande test worden de resultaten van de kern-ACW-leden meegegeven.

Wie vertrouwt het ACW nog? Doe de test: vul onderstaande vragen in en vergelijk jouw antwoorden met die van de ACW-leden. Lees deze week Knack voor meer nieuws en duiding bij deze exclusieve enquête.

In de nasleep van het conflict tussen N-VA en ACW peilde het magazine Knack in een exclusieve enquête naar het vertrouwen in de christelijke werknemersbeweging. In de peiling van Knack worden drie profielen onderscheiden: niet ACW-leden, ACW-leden en kern-ACW-leden (die lid zijn van meerdere organisaties binnen het ACW). In onderstaande test worden de resultaten van de kern-ACW-leden meegegeven. Wie vertrouwt het ACW nog? Doe de test: vul onderstaande vragen in en vergelijk jouw antwoorden met die van de ACW-leden. Lees deze week Knack voor meer nieuws en duiding bij deze exclusieve enquête.