De brandweerkorpsen in het Pajottenland zijn zaterdagavond andermaal moeten uitrukken voor een 20-tal oproepen wegens wateroverlast vanuit Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Herne en Linkebeek.

Opnieuw liep een aantal kelders onder water en kwamen enkele straten blank te staan. De afgelopen tien dagen werd het Pajottenland al enkele keren geconfronteerd met wateroverlast.

In Sint-Pieters-Leeuw, dat nog maar net aan het bekomen is van de zware wateroverlast van vorige dinsdag, liepen opnieuw enkele straten onder water zoals Dorp, de Groenebergstraat en de Emile Vandersteenstraat.

In Halle situeerden de problemen zich in Lembeek, terwijl er vanuit Linkebeek een oproep binnenliep uit de Alsembergsesteenweg. Ook uit Herne liepen twee oproepen binnen. (Belga/BO)

De brandweerkorpsen in het Pajottenland zijn zaterdagavond andermaal moeten uitrukken voor een 20-tal oproepen wegens wateroverlast vanuit Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Herne en Linkebeek.Opnieuw liep een aantal kelders onder water en kwamen enkele straten blank te staan. De afgelopen tien dagen werd het Pajottenland al enkele keren geconfronteerd met wateroverlast. In Sint-Pieters-Leeuw, dat nog maar net aan het bekomen is van de zware wateroverlast van vorige dinsdag, liepen opnieuw enkele straten onder water zoals Dorp, de Groenebergstraat en de Emile Vandersteenstraat. In Halle situeerden de problemen zich in Lembeek, terwijl er vanuit Linkebeek een oproep binnenliep uit de Alsembergsesteenweg. Ook uit Herne liepen twee oproepen binnen. (Belga/BO)