De wagen van de buurman is meegenomen voor sporenonderzoek. Hij werd op het politiekantoor ook ondervraagd als getuige. Dat berichtte vtm in zijn nieuws van 19 uur.

Het gaat om de man die haar vorige donderdag voor het laatst heeft gezien in een hamburgerrestaurant in Halle. De politie benadrukte aan de zender dat de man enkel verhoord is als getuige, niet als verdachte. Van een doorbraak in de moordzaak is nog geen sprake.

De buurman bevestigt aan vtm dat hij Priscilla op haar vraag aan een warenhuis (Carrefour, nvdr) heeft afgezet. "Ik vond dat vreemd, want dat is nauwelijks 200 meter verder. Ze had evengoed te voet kunnen gaan", zegt hij aan de televisiezender, zonder voor de camera te getuigen. Nadien heeft niemand Priscilla nog gezien.

Het 14-jarige slachtoffer werd afgelopen vrijdag dood aangetroffen aan de rand van een weide in Dworp. Woensdag vond een huiszoeking plaats in het huis van haar moeder, waar de tiener woonde. Het Brussels parket houdt nog steeds alle pistes open. (Belga/TE)

De wagen van de buurman is meegenomen voor sporenonderzoek. Hij werd op het politiekantoor ook ondervraagd als getuige. Dat berichtte vtm in zijn nieuws van 19 uur. Het gaat om de man die haar vorige donderdag voor het laatst heeft gezien in een hamburgerrestaurant in Halle. De politie benadrukte aan de zender dat de man enkel verhoord is als getuige, niet als verdachte. Van een doorbraak in de moordzaak is nog geen sprake. De buurman bevestigt aan vtm dat hij Priscilla op haar vraag aan een warenhuis (Carrefour, nvdr) heeft afgezet. "Ik vond dat vreemd, want dat is nauwelijks 200 meter verder. Ze had evengoed te voet kunnen gaan", zegt hij aan de televisiezender, zonder voor de camera te getuigen. Nadien heeft niemand Priscilla nog gezien. Het 14-jarige slachtoffer werd afgelopen vrijdag dood aangetroffen aan de rand van een weide in Dworp. Woensdag vond een huiszoeking plaats in het huis van haar moeder, waar de tiener woonde. Het Brussels parket houdt nog steeds alle pistes open. (Belga/TE)