Geert V. is de vriend van de vermoorde vrouw en zat eerder al in voorhechtenis op verdenking van betrokkenheid in het dossier. Bij gebrek aan bewijzen werd de man na enkele weken echter vrijgelaten.

De voorbije dagen werden in de Heulebeek in Moorsele en Gullegem verzaagde stoffelijke resten aangetroffen van de vrouw die op 7 februari spoorloos verdween na een avondwandeling. Dat gebeurde nadat op zondag 17 april bijna bij toeval een in textiel gewikkeld dijbeen van de vermoorde vrouw werd ontdekt.

Het gerecht organiseerde onmiddellijk opnieuw grootschalige zoekacties. Dat leidde maandag en dinsdag tot de vondst van nog meer lichaamsdelen. De nieuwe wending in het dossier was donderdag ook aanleiding om Geert V. weer op te pakken. De speurders hopen door een intensieve ondervraging een doorbraak in het moordonderzoek te kunnen forceren, aldus vtm in Het Nieuws. (Belga)

Geert V. is de vriend van de vermoorde vrouw en zat eerder al in voorhechtenis op verdenking van betrokkenheid in het dossier. Bij gebrek aan bewijzen werd de man na enkele weken echter vrijgelaten. De voorbije dagen werden in de Heulebeek in Moorsele en Gullegem verzaagde stoffelijke resten aangetroffen van de vrouw die op 7 februari spoorloos verdween na een avondwandeling. Dat gebeurde nadat op zondag 17 april bijna bij toeval een in textiel gewikkeld dijbeen van de vermoorde vrouw werd ontdekt. Het gerecht organiseerde onmiddellijk opnieuw grootschalige zoekacties. Dat leidde maandag en dinsdag tot de vondst van nog meer lichaamsdelen. De nieuwe wending in het dossier was donderdag ook aanleiding om Geert V. weer op te pakken. De speurders hopen door een intensieve ondervraging een doorbraak in het moordonderzoek te kunnen forceren, aldus vtm in Het Nieuws. (Belga)