Er is onduidelijkheid over Geert V., de 32-jarige man uit Moorsele die verdacht wordt van moord op zijn vriendin Caroline Vyncke (42).

Het parket van Kortrijk bevestigt noch ontkent dat hij spoorloos is. Persagentschap Belga vernam uit verschillende onafhankelijke bronnen dat de man zich vrijwillig heeft laten opnemen in de psychiatrie.

Vermoord

Caroline Vyncke was sinds begin februari vermist. De voorbije dagen werden de meeste lichaamsdelen van de vrouw teruggevonden op verschillende plaatsen in de Heulebeek in Moorsele en Gullegem. Haar 10 jaar jongere vriend Geert V. is verdachte nummer één.

"Sinds de vondst van stoffelijke resten in de Heulebeek is het onderzoek nog een versnelling hoger geschakeld," zegt parketwoordvoerster Karlien Ververken. "Uit respect voor de familie van het slachtoffer worden geen details bekendgemaakt over de aard van de stoffelijke resten die dinsdagnamiddag in Gullegem werden aangetroffen."

Het parket belooft wel opnieuw te communiceren van zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn in het moorddossier. (Belga/KVDA)

Er is onduidelijkheid over Geert V., de 32-jarige man uit Moorsele die verdacht wordt van moord op zijn vriendin Caroline Vyncke (42). Het parket van Kortrijk bevestigt noch ontkent dat hij spoorloos is. Persagentschap Belga vernam uit verschillende onafhankelijke bronnen dat de man zich vrijwillig heeft laten opnemen in de psychiatrie. Vermoord Caroline Vyncke was sinds begin februari vermist. De voorbije dagen werden de meeste lichaamsdelen van de vrouw teruggevonden op verschillende plaatsen in de Heulebeek in Moorsele en Gullegem. Haar 10 jaar jongere vriend Geert V. is verdachte nummer één. "Sinds de vondst van stoffelijke resten in de Heulebeek is het onderzoek nog een versnelling hoger geschakeld," zegt parketwoordvoerster Karlien Ververken. "Uit respect voor de familie van het slachtoffer worden geen details bekendgemaakt over de aard van de stoffelijke resten die dinsdagnamiddag in Gullegem werden aangetroffen." Het parket belooft wel opnieuw te communiceren van zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn in het moorddossier. (Belga/KVDA)