Dat melden Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad. De verpleegsters zouden de vrouwen een infuus met een giftige stof hebben toegediend.

De vrouw overleed in de zomer van 2014. Toen de familie merkte dat er geld van haar rekening was verdwenen tijdens haar opname, werd een onderzoek gestart. Een autopsie en een toxicologisch onderzoek brachten het gebruik van een giftige stof aan het licht. De verpleegkundigen werden begin deze week opgepakt, aangehouden en overgebracht naar de gevangenis, aldus de kranten.

(Belga/RR)

Dat melden Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad. De verpleegsters zouden de vrouwen een infuus met een giftige stof hebben toegediend.De vrouw overleed in de zomer van 2014. Toen de familie merkte dat er geld van haar rekening was verdwenen tijdens haar opname, werd een onderzoek gestart. Een autopsie en een toxicologisch onderzoek brachten het gebruik van een giftige stof aan het licht. De verpleegkundigen werden begin deze week opgepakt, aangehouden en overgebracht naar de gevangenis, aldus de kranten.(Belga/RR)