Jef Vermassen, advocaat van de familie van Els Van Doren, wees er woensdagavond op dat de jury in het proces over de parachutemoord al zijn argumenten heeft gevolgd.

Vermassen noemde de motivatie van de jury van hoog niveau en bijzonder deskundig opgesteld. 'We hebben zo veel kritiek gekregen van mensen die er op wezen dat er geen materiële bewijzen zijn en hebben zo veel argumenten aangedragen om het tegendeel te bewijzen. Ik heb nog nooit zoveel tegenwind gekregen tijdens een proces', aldus Vermassen.

'Dat de jury alle argumenten uit het pleidooi heeft opgenomen, doet mij deugd', zo zei hij in een reactie aan de VRT. Volgens hem is de familie van Els Van Doren zielsgelukkig.

Vermassen haalde fel uit naar de verdediging, die volgens hem de media heeft gebruikt en misbruikt. 'Els Clottemans verklaarde dat ze door de media geen sereen proces zou krijgen. Wij zijn nooit in de media gekomen met ons verhaal'.

'Haar advocaat deed echter voor het proces een heel exposé op TV Limburg. Ze hebben de media gebruikt om de mythe te verspreiden over de onschuld van Els Clottemans', aldus de raadsman van de familie Van Doren.

Vermassen was ook streng voor iedereen die in de media zijn zeg over de zaak heeft gedaan. 'Een proces moet in de rechtszaal
worden gevoerd', zo luidde het.

Vic Van Aelst, de advocaat van Clottemans, gaf woensdag geen commentaar. Hij geeft pas een reactie als er een uitspraak is over de strafmaat.

Jef Vermassen, advocaat van de familie van Els Van Doren, wees er woensdagavond op dat de jury in het proces over de parachutemoord al zijn argumenten heeft gevolgd.Vermassen noemde de motivatie van de jury van hoog niveau en bijzonder deskundig opgesteld. 'We hebben zo veel kritiek gekregen van mensen die er op wezen dat er geen materiële bewijzen zijn en hebben zo veel argumenten aangedragen om het tegendeel te bewijzen. Ik heb nog nooit zoveel tegenwind gekregen tijdens een proces', aldus Vermassen. 'Dat de jury alle argumenten uit het pleidooi heeft opgenomen, doet mij deugd', zo zei hij in een reactie aan de VRT. Volgens hem is de familie van Els Van Doren zielsgelukkig. Vermassen haalde fel uit naar de verdediging, die volgens hem de media heeft gebruikt en misbruikt. 'Els Clottemans verklaarde dat ze door de media geen sereen proces zou krijgen. Wij zijn nooit in de media gekomen met ons verhaal'.'Haar advocaat deed echter voor het proces een heel exposé op TV Limburg. Ze hebben de media gebruikt om de mythe te verspreiden over de onschuld van Els Clottemans', aldus de raadsman van de familie Van Doren.Vermassen was ook streng voor iedereen die in de media zijn zeg over de zaak heeft gedaan. 'Een proces moet in de rechtszaal worden gevoerd', zo luidde het.Vic Van Aelst, de advocaat van Clottemans, gaf woensdag geen commentaar. Hij geeft pas een reactie als er een uitspraak is over de strafmaat.